Tarraco Viva

Tarragona és una ciutat molt bonica, jo malgrat que visc a la vora quasi no la conec... hi ha una dita que diu que Tarragona manxen i a Reus enganxen...es veu que ja ve de temps enrera que Reus i Tarragona estan picats.
Recordo fa un temps que em vaig apuntar a fer de turista per Tarragona...en autobús vaig anar a veure les Muralles de Tarragona...potser fa uns tres anys...per que mai ningú me la va ensenyar, així com Reus, que algun dia caurà la Ruta del Modernisme de Reus...molt aviat!!!

Bé, dissabte passat va acabar a Tarragona la ruta de les tapes, una proposta, que reconec va ser fallo meu, no vaig gaudir...diferents bars feien tapes i anaves segellant un tríptic...i el que primer va finalitzar tots els bars va obtindre un premi...no sé exactament com va anar, però parlant amb tarragonins em van dir que molt bé!
Aquesta setmana com que la proposta de les Tapes va anar molt bé, estan fent dues propostes del TARRACO VIVA : o un menú al preu unificat de 35€ (desconec l'horari) en deu restaurants; o bé dotze restaurants per anar fer tapes: on tú pagues 10€ i tens drets a 5 tapes i 5 begudes en un dels dotze bars (tapes i begudes que proposen els propis bars i que són diferents en cada un d'ells) i aquí l'horari és de 11 a 3 del migdia!


Pots trovar... pollastre amb dàtils, papada de porc confitada amb meló, tonyina a l'estil apici amb garum, broqueta de pa d'espècies mató i mel de canya, vaixell romà amb vinagreta de fruits secs i mel, mandonguilles de gamba al garum, dàtils fregits farcits de nous amb formatge, baldana romana amb aroma de romaní, spoon de carabassa confitada també amb aroma de romaní i sèsam, ostrons gratinats amb garum, musclus in metilus o...
El que hem gaudit amb una amiga al Bar Gambrinus i hem degustat la cassola de pèsols apici amb un vi dolç (vi negre dolç amb espècies) i que ens han regalat el got!


(el got ja està net i a l'armari!)
I n'hagèssim fet un altre però l'horari és d'onze del matí a tres, ja es cuidaven bé l'estòmac aquest avantpassats romans!
El que dona de sí anar a veure un dijous, a quarts de vuit del vespre un reportage fotogràfic sobre Filipines...
Publica un comentari a l'entrada