Rap amb tàperes...

Ahir vaig sortir a passejar per Cambrils, havia de fer dues coses, que no vaig solventar, i vaig aprofitar per anar a buscar peix doncs la meva nevera darrerament està una mica descuidada (no sé per que serà) i el dia que vull cuinar he de sortir a comprar, com ahir...
Al final no em va venir de gust posar-me a la cuina, l'aire acondicionat m'ha cascat la gola...i el rap que havia comprat, allà es va quedar!
Avui l'he cuinat, sempre el faig amb patates, avui però...rap amb tàperes:

1 porro
1 cullerada de mostassa
2 grans d'alls
tàperes
rap
1 got de vi blanc
Sal i pebre
En una cassola posar l'oli, passem el rap per farina i quan l'oli està calent dorem el rap, i reservem, en el mateix oli i afegim els grans d'all i el porro tallat, un pols de sal, i deixar que s'enrosseixin...tirem les tàperes, la cullerada de mostassa, ho passem dos minuts i el got de vi. Tapem la cassola i ho deixem fent xup-xup, passats deu minuts i afegim el rap, rectifiquem de sal i pebre i cinc minuts més.

Fa una oloreta!
Publica un comentari a l'entrada