Mossegada de mató i figa!

La setmana passada vaig anar a un taller de la Mireia Carbó, i va fer tres plats interesants...un d'ells el bacallà amb salsa de codonyat i ànima de cítric amb canonets de figues...que tard o d'hora penjaré ...

El tema està que la Mireia sempre dona bones idees...a casa ens agraden les figues "PAJARERAS" que són les figues que sempre et cauen al lot de Nadal (je je)...això vol dir que ara no és època, però se'n troven. A Reus hi ha una petita botiga de tota la vida, vaig passar pel davant i vaig entrar...aquell dia necessitava comprar alguna cosa i em vaig firar allà...

Em venia de gust alguna cosa lleugera, però no avorrida...i ...petit capritx:

Mató de Pagès El Canadell de Santa Maria d'oló
Figues "pajareras"
Mini torradetes (unes d'italianes amb oli d'oliva...)

Primer passar un aigua per les figues i eixugar-les. Partir-les per la meitat, posar-li sal i entre dos papers de forn aixefar-les. Com que la meva idea no era fer un canut, per tant només vaig passar el corró una mica...i al forn a 150º uns 3 o 4 minuts...(fa una olor...que encanta!)

La resta, agafar la torradeta posar el mató pel damunt i al final la figa...té la mida ideal per que amb dos mossagades no en quedi...

Boníssim
Publica un comentari a l'entrada