Castellterçol

M'encanten les festes de Nadal...per diferents motius he après a viure-les d'una altra manera al que estava acostumada...i cada cop m'agraden més...
Enguany Castellterçol va ser un final de festes sublim, i no em direu que no veient aquesta foto, ....no? Molts dels blocaires assistents ja han fet el post: Manel, Òscar, Glòria i Josep, Txell i Quique, el Martí, Sion i el seu marit., Maragda i marit.. no sé si em deixo algú, si és així m'ho dieu, eh!(ep! que a partir d'ara s'ha de dir apunt, no?)...Però bé jo també vaig tirar quatre fotos...

Vaig arrivar a casa i en fer el "rapport diari"el resultat, malgrat el cansament, va ser un somriure que se'm dibuixava als llavis...imagino que tothom en va fer la seva valoració i que tothom en va treure alguna conclusió...jo vaig disfrutar... per tot el que vaig veure, viure , sentir i escoltar...en definitiva això dels blogs de cuina és com una gran familia...aish!

Com que de tot n'han parlat....comento unes fotos:

De Sosa, en general vaig al.lucinar...des de la capsa d'olors (no vaig fer foto) com les que fan servir per a les cates de vins... fins l'olor de fum i com no tastar això...us sonen els PETA ZETA:

Tots com a crius posant la mà dins el pot per tastar unes boletes que esclaten a la boca....genials! Entre mil altres coses, el Sergi i l'Òscar ens van fer una bona demostració del que Sosa aporta al mercat culinari, i com molt bé diu el seu màrqueting: SOSA GASTRONOMIA MODERNA: (sens dubte!)
Gràcies al Sr.Sosa i la seva filla Sònia que ens van obrir la seva fàbrica de somnis culinaris a uns blocaires de cuina!


Després de la visita a Sosa vem anar cap a Conserves Coll...seguint aprenent i meravellant-me de com d'una bonica aficció n'han fet una feina...ja bé sigui pels bolets o per les tòfones...

I descobrir coses del món de les tòfones...crec que en vaig sortir encisada per l'olor de les tòfones... (ja estic maquinant quina recepta en faré amb el que vaig comprar a ca la Montse i el Manel Coll) Gràcies per compartir amb nosaltres el voste món! I us felicito per com ho transmeteu!

Després d'un kit kat per a dinar...sense comentaris del dinar...(post a banda!)
Visita a ca l'Elies Miró...només d'entrar a l'improvisat obrador l'olor a xocolata havia endolcit els meus pensaments...com l'Elies en persona ens va donar una classe magistral per a fer uns bombons...sencill i fàcil...crec que si haguèssim fet un examen després de classe hagués tret molt bona nota, i tot gràcies al professor!
I com no...tots meravellats del praliné que ens va preparar...
A part dels dos tipus de bombons que en va fer, ja ens havia preparat una petita mostra per a degustar...i tots diferents!Una passada!
I ja vem poder entreveure alguna MONA de xocolata que aviat ja estaran al mercat...
I que més puc dir...no sé........dir que si tanco els ulls vec una seqüència d'imatges que em recorden un dia fantàstic a Castellterçol...i que me'n alegro de poder haver-hi estat....i que queden mil coses per dir...però aniran sortint...
Ptnts a tots!
I un cop més gràcies Manel per tot!
Publica un comentari a l'entrada