"Magro secreto"

Descobrint productes nous, "magro secreto"...bé és una part del porc...no crec que m'introdueixi mai en el món dels carnívors...però he de dir que si no ho provo no ho sabré...i aquest porc m'ha obert una nova finestra!

500gr de "magro secreto"
3 o 4 pastanagues
2 o3 alls
3 cebes
1 carbassó
Oli d'Oliva
Sal pebre
1 cervesa, jo hi he posat una AK DAMM

Primer sal pebrem el porc i el reservem, pelem les pastanagues, el carbassó i les cebes . Tallar-ho tot ben finet, jo he fet servir la mandolina, perfecte. Posar els alls esclafats, junt amb l'oli dins l'olla esprès, quan agafin color i afegim la ceba, a foc lent, i anar remenant, fins que estigui transparent (queda un bon llit de ceba), afegir la pastanaga i el carbassó tallats, i deixar uns minuts més, posar mitja cervesa i tapar. Deixar uns 25 minuts.Passat el temps, obrir, afegir el porc i la resta de la cervesa, afegir una mica de sal i pebre, tornar a tapar durants uns 15 minuts més. Passat el temps obrim i deixem cinc minuts més, el carbassó deix anar una mica d'aigua.

I a menjar:

La veritat que mai havia provat aquesta part del porc, i menys cuinada així, però el resultat per sucar-hi pà!
Gràcies a la Graciela, que m'instrueix en aquest món carnívor, té una parada al mercat de Reus i la veritat és que la varietat de formatges, embotits i tocino que hi pots trovar...és tot un món!

7 comentaris

  1. Visça la Gabriela que t'ha ensenyat una delicia como aquesta! a mi no m'agrada massa la carn però aquesta te una pinta!
    Fa molt que no ens veiem!
    Petons

    ResponElimina
  2. Marta aquest tall té una pinta increïble!! Segur que t'ha quedat súper tendra. Boníssim!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Aquest tall fa la pinta de se molt tendre. Si no es fa amb olla exprés (no en tinc) suposo que amb xup xup i una mica més de temps el resultat ha de ser bo, oi?.

    ResponElimina
  4. estimada, desconeixíem el magro, però gràcies a tu i a la teva estimada carnissera, forma part ja de la família. Un petó a les dues!!

    ResponElimina
  5. Quina pinta que fa, la cervesa al porc li va de meravella.
    Una abrasada

    ResponElimina
  6. el secret cada dia ho és menys, i no m'estranya que caiguis en la temptació de la carn amb una peça tan gustosa i aquesta magnífica elaboració.

    ResponElimina
  7. El secret és bo, molt bo... i com diu el manel cada dia el coneixem més. T'ha quedat molt bona la preparació que has fet!
    Com vas de feina la setmana vinent? Podriem quedar divendres 18? Ja em diràs mmoheda2@gmail.com

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina