Flam de Mató

No us passa que quan ets a un restaurant i gaudeixes d'un bon àpat, normalment agafes una targeta? Doncs a mí si em passa!... com en aquest cas... una borda a Sispony, prop de la Massana(Andorra)...que ara estic segura que ja deu estar blanc...
El Molí dels Fanals fan cuina tradicional de muntanya i només pel lloc val la pena d'anar-hi....i el "carro" de postres sensacional!
Doncs bé, al guardar la targeta vaig veure que hi havia aquesta recepta...i després d'haver vist (que no tastat) el carro de postres...l´he fet...

Flam de mató

500gr de mató (jo he fet servi mató de Sta.Maria d'Oló) si el volia fer avui no em donava temps de pujar i baixar a Andorra!
500 ml de Crema de llet
250 gr de llet condensada
10 ous


Es barregen tots els ingredients en un bol fins que quedi una massa homogènia...queda bastant líquida, posar en un motlle allargatal bany maria i tapat amb paper d'estany. Coure al forn a 180º una hora i mitja...com jo he fet la meitat de les mides l'he tingut una mica menys de temps...Quan està fred el desmotllem i el col.loquem en una safata, a la recepta diu amb pinyols i mel...jo he torrat unes atmetlles llaminades i sucre pols pel damunt...
En aquesta foto amb un "punt de llibre" que vaig comprar a Praga al Carreró de l'or...
Bon profit

Publica un comentari a l'entrada