"Magro secreto"

Descobrint productes nous, "magro secreto"...bé és una part del porc...no crec que m'introdueixi mai en el món dels carnívors...però he de dir que si no ho provo no ho sabré...i aquest porc m'ha obert una nova finestra!

500gr de "magro secreto"
3 o 4 pastanagues
2 o3 alls
3 cebes
1 carbassó
Oli d'Oliva
Sal pebre
1 cervesa, jo hi he posat una AK DAMM

Primer sal pebrem el porc i el reservem, pelem les pastanagues, el carbassó i les cebes . Tallar-ho tot ben finet, jo he fet servir la mandolina, perfecte. Posar els alls esclafats, junt amb l'oli dins l'olla esprès, quan agafin color i afegim la ceba, a foc lent, i anar remenant, fins que estigui transparent (queda un bon llit de ceba), afegir la pastanaga i el carbassó tallats, i deixar uns minuts més, posar mitja cervesa i tapar. Deixar uns 25 minuts.Passat el temps, obrir, afegir el porc i la resta de la cervesa, afegir una mica de sal i pebre, tornar a tapar durants uns 15 minuts més. Passat el temps obrim i deixem cinc minuts més, el carbassó deix anar una mica d'aigua.

I a menjar:

La veritat que mai havia provat aquesta part del porc, i menys cuinada així, però el resultat per sucar-hi pà!
Gràcies a la Graciela, que m'instrueix en aquest món carnívor, té una parada al mercat de Reus i la veritat és que la varietat de formatges, embotits i tocino que hi pots trovar...és tot un món!
Publica un comentari a l'entrada