Coulants de xocolata

...I vet aquí un gos, vet aquí un gat que aquest àpat s'ha acabat...però no sense abans menjar un coulant:
He fet la recepta que ens va ensenyar el Jordi a les classes de cuina:
Necessitem per a 10 coulants:
250 gr de xocolata (jo vaig fer servir la Nestlé Postres que té un 55% de cacau)
250gr de mantega
5ous
5 rovells
125gr de sucre
100gr de farina
20 pastilles de xocolata negre (jo vaig agafar de 85% de la casa Lindt)

En un bol posart els ous, els rovells i la sucre i amb una batedora elèctrica batre-ho tot fins que quedi cremós i hagi augmentat el seu volum, mentre posem al bany maria els 250 gr de xocolata i la mantega i deixem que es fongui, un cop fos, afegir junt amb els ous sense deixar de remenar i poc a poc, doncs tenen diferents temperatures. Quan ho tinguem tot barrejat anem tamitzant la farina sense deixar de batre.
Omplir els motlles, quan estan plens enfonsar en cada un dues pastilles de xocolata (les del 85%)...
Posar al forn a 170º uns 12 minuts.
Un cop fets es poden congelar...jo els vaig fer dos dies abans la meitat els vaig posar a la nevera i al moment de menjar els vaig posar 4 minuts al forn (no tinc microones, si no 40-50 segons ja n'hi ha prou)
Els vaig servir amb sucre glaç pel damunt...
Aquí els teniu acabat de fer:


Abstenir-se aquelles persones que la xocolata no els hi diu res...personalment vaig disfrutar, (chocaholic declarada)...inclús diria que el café de després va resultar més bo!

Publica un comentari a l'entrada