FIira del Vi de Reus

Aquests 12 i 13 de Juny han fet la primera Fira del Vi de Reus...dissabte onze del matí...un sol de justícia...la Glòria, en Jordi i jo hi hem estat...hem comprat el pack fira, que et donava opció a cinc cates, un "sarró" per dur la copa i una copa....a més si omplies la rosa de Reus amb 5 gomets un de cada de les DO exposades...et regalaven un decantador i entraves en un sorteig d'un cap de setmana enològic...bé aconseguir els gomets va ser entretingut i divertit, a l'hora que instructiu.....i productiu, doncs varem marxar comprant un vinet. Vins de la DOQ Priorat, DO Montsant, DO Conca de Barberà, DO Tarragona, DO Terra Alta...i la DO Catalunya. Hi vaig anar a degustar nous vins...i en molts casos vaig haver de triar, em vaig quedar amb les ganes de tastar-ne algun més...però dels tastats un va venir cap a casa i els altres queden apuntats. Amb informació per visitar alguna cava, hi amb informació d'on comprar bon vi....li dessitjo un llarg futur...
(hi havia concurs de fotografia....que hi hagués pogut participar)

2 comentaris

 1. Marta,
  Ja veig que els vinets no et van fer efecte, ja que després vas muntar un magnífic mosaic fotogràfic que Dèu n'hi do de la feinada. Una araçada

  ResponElimina
 2. Ei! Marta, jo també hi vaig anar, però una mica més tard, cap al migdia. M'agrada el mosaic de fotos que has fet.
  PTNTS
  Dolça

  ResponElimina