Cistells de pasta fil.lo....

Vaig estar llegint sobre els germinats i els brots....i en trovar-ne en vaig comprar....brots d'alfalf...els he trovat una mica amargs....però els vaig posar en remull amb soja...i el punt d'amargant va desaparèixer...
Amb uns fulls de pasta fil.lo, vaig intentar fer uns cistells...bé, va quedar en un intent...però almenys els vaig poder farcir....(després vaig pensar que hagués pogut fer servir els motllos de les madalenes, però massa tard...) Els vaig tenir cinc minuts al forn....
Vaig tallar uns tomàquets cirera, unes anxoves i un pols de sucedani de caviar...i els brots d'alfalf...
I muntar els cistellets:


Amb dues mossades, llest!

11 comentaris

 1. Molt creativa!. Una bona manera de presentar aquesta amanida. M'has donat una idea, tinc pasta philo al congelador, donant voltes. Em sembla que ja sé com la faré servir!.

  Fins aviat

  ResponElimina
 2. Hola! ès la primera vegada que visito el teu blog. Felicitats, tens receptes molt bones. Ens veiem!
  Petons
  Nuria

  ResponElimina
 3. Hola carinyet! Doncs els cistells tan quedat fantàstic i a més farcits amb brots trobem que és una idea estupenda!!!! Ja esperem veure els propers amb els motlles de magdalenes. Un petó mooolt gran!

  ResponElimina
 4. Marta, doncs jo els trobo molt xulos aquests cistellets, amb el llit d' alfalf, original, i ben bé, i enhorabona per la creativitat i la inventiva!

  Un petó! Beth

  ResponElimina
 5. Marta, doncs aquests cistells t'han quedat amb una forma ben original! I la combinació amb els brots d'alfalfa, tomates i anxoves ha de ser molt bona! :)
  Petons!

  ResponElimina
 6. si no van quedar amb forma de cistellets, en podries dir nius o saquets, perquè fan com uns plecs que semblen de roba, així el plat queda original del tot, i amb el farcit deuen ser la mar de bons.

  ResponElimina
 7. Marta, doncs són ben boniquets aquests cistellets (apa, quin rodolíííí!) Jo a vegades faig coses semblants però amb les oblees la cocinera, ho provaré amb pasta fil·lo (la veritat és que no la faig servir gaire)!
  PTNTS
  Dolça

  ResponElimina
 8. Han quedat molt divertits aquests cistellets ... jo ho volia provar un dia però amb les obleas d'empanadilles com diu la dolça a veure què ..

  petunets i bon cap de setmana

  ResponElimina
 9. Doncs escolta, si t'haguessis proposat que et sortissin amb aquesta forma, segur que no te n'hauries sortit. Han quedat molt artístics.

  ResponElimina
 10. ...fil.lo o oblees de la Cocinera...la segona opció l'he provat...farcir en forma d'empanadilles amb el flam d'espinacs (he menjat flam una setmana quasi, i encara en tinc al congelador)...amb les oblees l'inconvenient és que és fregit, però amb la pasta fil.lo...és forn més!...
  Definitivament tenir un blog engreixa....
  Les empanadilles d'espinacs...molt bones...
  Com anem provant eh???

  Ptnts
  i Gràcies a tots!

  ResponElimina
 11. Marta, jo les empanadilles o crtestes les faig tan fregides com al forn i et diria que gairebé m'agraden més al forn ja que agafen menys oli!
  PTNTS
  Dolça

  ResponElimina