Gelat de Prunes

Bon dia, 1 de Setembre de 2018!

Ja hi tornem a ser! He fet un  Pit Stop aquest mes d'agost i creieu-me que m'ha sentat de fàbula!
Enguany vaig fer una cosa que no feia des de que estudiava, iniciar una agenda al setembre, com quan anava al cole! Quins temps aquells. Programaves les classes, els exercicis, els examens! Hem vaig comprar l'agenda de la Charuca, i aquí estic!

Aquí estic... amb la meva activitat blocaire!!! El què no sé és si seré constant tal i com hauria! Però de moment la intenció hi és!

La veritat és que jo al mes d'agost he treballat. Vaig fer vacances a principi de juny (regal d'aniversari i petit viatge a Budapest) i la primera quinzena de Juliol, fent de mami al poble de la meva àvia. Ara, per cert, torno a fer vacances i un cop solventat tot el tema dels llibres de cole del Pol, bates, motxilla, i  bosses per l'esmorzar i berenar... estic immersa en les meves vacances. I, malgrat estar de vacances... començo l'activitat blocaire.

Us confesso que aquest mes d'agost m'ha servit per endreçar la llista de receptes pendents. He aprofitat per fer aquelles receptes que feia temps que eren allà, i tenia moltes ganes de fer. Jo, he començat setembre de bona alumne! A veure si aprovo l'any! jejeje

Començo amb un gelat!


Qui em coneix sap que sóc molt agraïda amb el producte que entra per les portes de casa meva! Com amb aquestes prunes!

Veure arribar un parell de capses a casa amb aquestes meravelles... A part de menjar-ne fins quedar-ne tipa, en vaig fer melmelada, gelat, a part de fotos!


Prunes
Prunes a lo American Beauty!!

Us explico la recepta de gelats, potser prunes no en trobeu, però es pot fer amb qualsevol gust

Necessitem

500 grs de prunes
Melmelada de prunes
Motlles per a fer gelats


Netegem bé les prunes. Només els hi he tret el pinyol. La pell la he deixat.
Les passem per la liquadora. Reservem el suc.

Omplim amb una cullerada els fons dels motlles de gelat amb la melmelada de prunes i acabem d'omplir amb el liquat de pruna. Tapem i directes al congelador.
Deixem que passin 12 hores i llestos.

Desemmotllem passant una mica d'aigua calenta per sobre i sortiran així!

Una queixalada saludable i sense sucres afegits (només els de la melmelada)


Gelat de Prunes
Gelat de Prunes


Desitjo que us agradi i que el gaudiu!


Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada