Gelat de Mascarpone i te matxa!!!

Aquest estiu he aprofitat per a fer gelats! El de prunes va quedar súper fresc i bo! L’estiu ja s’ha fos, però la calor continua!!!

L’altre va ser amb el marcarpone de la Sílvia n´havia de fer un altre, més cremós i per addictes al te! 
gelat de mascarpone i te matxa

Quan vaig a BCN tinc unes certes botigues obligades, i sé que si hi vaig acabaré amb algun aparell d'aquells que necessito i que són imprescindibles (m'enteneu, no?) Bé doncs vaig marxar de BCN amb un motlle per a fer mini-gelats!

Ja hi som, havia de fer el mascarpone per poder utilitzar els motlles. 


Gelats de Mascarpone i te matxa


Necessitem
150 gr de mascarpone casolà 
25 ml de nata líquida de 35% MG
8gr Instagel
15 gr de té matxa per a cuinar (és molt més econòmic que el te matxa normal i aquest cop he tingut problemes per l'abastiment, el proper dia que vagi de compres per internet me'l compro!!!)

Per a la Cobertura

150 gr xocolata de 70% de cacao
25 gr de mantega pomada

Els motlles de mini-gelats!

Escalfem la nata en un cassó i quan comença a treure bombolles la retirem del foc. Moment d'afegir l'Instagel i el te matxa. Ho barregem bé i amb compte ho tirem sobre el mascarpone, i seguim remenant. Si veiem que no queda prou verd afegim una mica més de te verd. 
El fet que fem servir te verd per a cuinar (a part que és molt més econòmic) és que el seu color quedarà una mica més "mate". 

Ens quedarà una pasta que posarem dins dels motlles. Clavem els bastonets i posem al congelador unes 8 hores.

Moment de preparar la cobertura. Desfem la xocolata al bany maria, i quan està desfeta hi posem la mantega per que li doni un toc brillant.
Traiem el gelats del congelador i els suquem dins la xocolata. La xocolata està calenta i el gelat fred i solidifica enseguida.

Ja te'ls pots menjar! Si no ho fas, al congelador altre cop!

gelat de mascarpone i te matxa


Addicte als gelats casolans! En continuaré fent!






Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada