Suc de maduixa!!!!

"Benvinguda a casa Thermomix,

Com t'he anyorat...aquest mes i mig que hem estat separades...se m'ha fet etern i la veritat és que fins que no et vaig tenir no vaig saber com et necessitava... ara em pesaves una cosa, ara em feies una cremeta o un caldet, o tan bon punt una mermelada...o bé, només em trituraves quelcom...
Saps que tú ets el meu robot de cuina ideal, i quasi set anys plegades...són moltes aventures... Finalment ja tornes a estar amb mi...my darling!!!!

Ptns"


I és que amb aquesta calor, ja necessitava alguna cosa fresqueta a mitja tarda...

Com us ho explicaria... un cop vaig muntar la meva cuina vaig apilar una quantitat de trastos que quan la vaig desmuntar vaig pensar _ que és el que necessitaràs?... i no en vaig tenir cap dubte, la thermomix venia amb mi! ...per tant mai he necessitat cap altre electrdomèstic... i per a mostra una recepta sencilla...

Suc de maduixa:

300 gr de maduixes
1 tònica
2 culleradetes de sucre

Netejar les maduixes, i posar les maduixes senceres al got de la thermomix, afegir la tònica i el sucre...8 segons a velocitat 9 (la màxima!!!) i llest...
Si hi hagués posat un pèl més de sucre, o crema de llet o una micona de mascarpone...hauria tingut un to més dolç...

I si hi hagués posat una taronja...hagués versionat les maduixes amb suc de taronja... mentre escric el post...me l'estic bebent...i mmmm....genial!!!...perfecte per passar una tarda de divendres!!!

I aprofito per participar al hmc d'aquest mes:
hemc #44 - recetas para llevar bikini esta verano
Publica un comentari a l'entrada