Parfaits de xocolata per la Joana!

Durant molts anys recordaré el dia 3 de Maig del 2010 doncs aquest dia ha nascut la Joana, la meva neboda, filla del Jaume i la Berta, i germaneta del Bernat, una altre petita criatura al món per estimar!!! Petotnets per tots!

Avui l'he anat a veure...quina criatureta més dolça...per menjar-me-la......Com aquests "parfaits" de xocolata que quan sigui més gran ja els farem plegades...una recepta que vaig retallar d'una barreta de xocolata fa un temps...i sempre que miro o deso una recepta la veig allà...sempre penso...què fàcil i ha d'estar bo...amb les preses de la naixença...era la recepta ideal per presentar-vos-la:

150 gr de xocolata Lindt 70%
4 rovells d'ou
125 grs de sucre
125 gr de llet
200 gr de nata fresca
cacao en pols i sucre glaç per decorar

S'ha de fondre la xocolata al bany maria, mentre batrem els ous amb la meitat del sucre, i l'altre meitat la farem bullir amb la llet, quan bulli hi afagirem la barreja dels ous i el sucre i remenarem fins que quedi espés ...a foc lent, ho traiem del foc i afegim la xocolata fosa. Mica en mica incorporem la nata a cullerades...i llest...posarem en motlles individuals i al congelador 4 hores...
I servir...
Un petit gelat de xocolata....no?
Publica un comentari a l'entrada