Teules de xocolata per acompanyar una mousse!

A vegades de les petites coses en fem una de gran!, intentaré explicar-me:

Com m'agradaria poder dir que aquest post ha estat pensat, el.laborat i editat amb tot el meu temps... com el postre que us explico...però no... el postre és de fa una setmana, i malgrat haver tingut temps tot el cap de setmana per publicar-ho fins ara no m'ha estat possible...és igual si va ser ahir a les dotze de la nit o avui a les 6 del matí! (existeix la programació!!!) 

La veritat és que quan et diuen dissabte hi ha àpat i a vosaltres us toca portar els postres... és tot un repte! El de sempre...i què porto???

És un àpat d'amics, entre tots ho fem tot i cada un s'encarrega d'alguna cosa... La Montse per exemple, ho hauria de dir la seva filla Abril, sempre fa un coc per berenar per els més petits i per els no tant petits ...i li surt d'escàndol , i ho explico per que enguany quasi és emborratxat de coca-cola, eh Susanna?? Jejejeje...coses divertides que passen...

El tema està, ella ja porta el coc... si porto un pastís serà massa, no ? el darrer cop vaig dur un tiramisú, i la veritat és que fer porcions individuals del postre, va molt bé.  
La mousse de xocolata: aquí... he de dir que no hi vaig posar la gelatina, i va quedar perfecte amb tres hores de nevera!!!

Avui us presento les teules de xocolata, aquesta recepta és una ica d'aquí i una mica d'allà, per tant no puc dir és d'aquest llibre o aquest autor....
Jo volia fer una galeta de xocolata per acompanyar el mousse, per que no quedés tant sosu!!

Per fer-ne unes quantes (10 podria dir 12 però depèn del tamany que les feu!)


 20 gr de cacau en pols
5o gr de manatega pomada
150 gr de sucre granulat
75 gr d'ametlla en pols
75 gr d'ametlla granulada
10 gr de fècula de moresc (maizena)
2 ous

Si ja tenim la mantega pomada, sinó s'haurà de desfer una mica al microones sense passar-se, posem tots els ingredients dins d'un bol, i ho remenem bé. 
Posem paper de forn a la safata, i escampem la barreja amb una cullera, fent cercles, no massa gruixuts i deixant espai entre un i altre i al forn que tindrem a 170º uns 7 minuts.
Quan surten del forn amb compte de no cremar-nos els posem sobre alguna cosa rodona, per què agafin forma.

I quedaran així:

Acompanyaran una mousse de xocolata... però soles estan ... de mort!!!

Acompanyaran la mousse...

Bon profit i bona setmana!!!


Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada