Tricky...el Monstre de les Galetes!!!

És genial veure com el teu bebé va creixent... Encara no camina, però ja xerra!!! A part de mama i papa, una de les primeres paraules que li vam sentir va ser galeta...com un nen de deu mesos diu galeta i senyala la capsa de les galetes!!! Brutal!!!

Mireu si és viu que quan està a casa, a la trona de la cuina, esperant-se per a sopar... Ell vol galeta, i així no menjar-se el que li toca!!! A vegades puc amb ell, i acaba menjant-se el peixet amb una galeta a la mà, però ell diu que li toca truita (que no li agrada) la galeta li pot!!!

Magdalenes de'n Tricky!


Pel seu aniversari vaig agafar-me un parell de dies de vacances, podria dir que quasi tot un dia vaig estar a la cuina,1 fent i preparant tot el que ens menjaríem!! Sort de l'Albert que em va ajudar molt... Però les fotos... Se'm van oblidar! Per sort alguna no!!

Grans i petits a berenar a casa, pels petits vaig fer el "monstre de les galetes" amb el permís del tricky!!! jejeje... Vaig sortir-me'n prou bé... Dir que no en va quedar cap n'és la mostra!!!

La magdalena la vaig fer de la recepta de les mini-magdalenes, aquí, aquest cop hi vaig afegir dues cullerades de cafè de pasta de taronja del Homechef, perquè en sortissin 15 mini-magdalenes!

La recepta de com fer-les la vaig treure del blog www.objetivocupcake.com, ja havia comprat la "boquilla del césped" fa uns mesos, i encara no l'havia fet servir! 

Del que us he d'explicar és que per fer el frosting (la part que cobreix la magdalena!!) no hem va sortir prou bé, a la vista no es notava, i no sé si va ser perquè no vaig fer servir "icing sugar" o perquè no vaig batre prou el sucre glaç que jo vaig fer servir!!!

Per a fer les magdalenes seguim aquesta recepta!

I per a fer el Frosting:

150 gr. de mantega a temperatura ambient

175 gr. de sucre glaç

1 cc d'extracte de vainilla

3 cc de llet

Colorant alimentari blau (Wilton)

En un bol gran ho posem tot, excepte el colorant, i amb unes baretes èctriques ho pastem tot, quan comença a agafar textura, hi afegim el colorant! L'aparença semblava que ja estava llest, però quan ho vaig posar a la mànega amb la boquilla del césped i començar a fer els pèls del tricky, el capsal s'embossava!!!, havia de treure'l, netejar-lo i tornar a començar! Una mica conyàs... Però el resultat va valer la pena!

Al final, fer els ulls de fondant (comprats valíen 4,5€ la bossa!!!) i mitja galeta de les "Chips Ahoy"...

Algun portava la permanent!!! jejejeje



El Pol es fa gran i aquestes magdalenes les tornaré a fer!

8 comentaris

  1. Xiqueta!!!!! T'han quedat espectaculars!!!!! Quina celebració més bonica va tenir el Pol!!! És molt afortunat de tenir una mare com tu.....
    Petonets!!!!
    Olga

    ResponElimina
  2. Quina sort que te el Pol de tenir una mare com tu. Quina festa d'aniversar més bonica que li vas preparar. Fins hi tot jo me'n hagués menjat una. Ah ! I la galeta també.

    Una abraçada Marta.

    ResponElimina
  3. Ostres deu mesos i ja diu galeta? A veure, quantes vegades ha sentit aquesta paraula com per a arribar a dir-ho? A casa en sou molt fans? XDDDD

    ResponElimina
  4. ja vam veure a Facebook el teu dia intens a la cuina ;)
    T'han quedat unes minimagdalenes super vistoses i molt divertides!

    ResponElimina
  5. Quines mini magdalenes més vistoses, lo guapo deuria ser veure la cara d’en Pol quan les va veure !!
    Petons

    ResponElimina
  6. Ohh que súper xules aquestes magdalenes!! i per ser la primera vegada que les fas t'han quedat molt i molt bé!! genials per celebrar un aniversari tan especial!!! un petó!

    ResponElimina
  7. Qui s'ho va passar millor, el Pol o la mama del Pol?????

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  8. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina