Galetes de Mantega!!!

Avui, pocs minuts després de les 11 de la nit, naixia el Pol... Ha fet un any!!! 

Com ha canviat des de llavors... Poqueta cosa, va pesar 3,300 gr., sortíem de l'hospital amb 3 Kg i sense el manual d'instruccions...crec que no ho hem fet malament...és una carrera que aprens sense estudiar... Avui ja fa 10 kg, comença a parlar, encara no camina i està genial!!!

Galeta és la seva paraula preferida, així com les galetes!!! I a l'escola bressol avui, hem portat galetes!

Els hi he fet unes galetes sense ou (mai ha passat res, però hem va agafar allò...ja agafen de tot allà només faltava que els hi passes una salmonel·la...ui...no, no,no....)

Amb 350 gr. de farina, 250gr de mantega, 125 gr. de sucre glaç i dues cullerades de cafè de llet, les he fet!!!

En un bol gran hi posem la mantega freda i tallada a daus, i el sucre... Amassar a mà, i després anar afegint la farina tamitzada a poc a poc, al final les cullerades de cafè de llet. Queda una massa perfecte!!!

Agafem un paper de forn, la meitat de la massa i cobrim amb un altre paper de forn. Passem el corró fins que tinguin un gruix d'uns 2 cm. Fem el mateix amb l'altra meitat. I els deixem reposar a la nevera un parell d'hores. 

Passat el temps, traiem una capa de paper de forn i amb el tallador escollit, fem les galetes. Les posarem a la safata del forn i courem uns 25 minuts a 160º (el forn ja l'havíem pre-escalfat).

Quan les traiem del forn dibuixem els ulls i la boca, encara estan toves!!!

Les deixem reposar sobre una reixa.

I quan estan fredes ja es poden menjar!!!

La veritat, han quedat boníssimes!!!

La recepta està treta del llibre " EL RINCÓN DE BEA", com sempre...versionada!!!Moltes felicitats Pol!!!!!!Publica un comentari a l'entrada