Tricky...el Monstre de les Galetes!!!

És genial veure com el teu bebè va creixent... Encara no camina, però ja xerra!!! A part de mama i papa, una de les primeres paraules que li vam sentir va ser galeta...com un nen de deu mesos diu galeta i senyala la capsa de les galetes!!! Brutal!!!

Mireu si és viu que quan està a casa, a la trona de la cuina, esperant-se per a sopar... Ell vol galeta, i així no menjar-se el que li toca!!! A vegades puc amb ell, i acaba menjant-se el peixet amb una galeta a la mà, però ell diu que li toca truita (que no li agrada) la galeta li pot!!!

Magdalenes de'n Tricky!


Pel seu aniversari vaig agafar-me un parell de dies de vacances, podria dir que quasi tot un dia vaig estar a la cuina,1 fent i preparant tot el que ens menjaríem!! Sort de l'Albert que em va ajudar molt... Però les fotos... Se'm van oblidar! Per sort alguna no!!

Grans i petits a berenar a casa, pels petits vaig fer el "monstre de les galetes" amb el permís del tricky!!! jejeje... Vaig sortir-me'n prou bé... Dir que no en va quedar cap n'és la mostra!!!

La magdalena la vaig fer de la recepta de les mini-magdalenes, aquí, aquest cop hi vaig afegir dues cullerades de cafè de pasta de taronja del Homechef, perquè en sortissin 15 mini-magdalenes!

La recepta de com fer-les la vaig treure del blog www.objetivocupcake.com, ja havia comprat la "boquilla del césped" fa uns mesos, i encara no l'havia fet servir! 

Del que us he d'explicar és que per fer el frosting (la part que cobreix la magdalena!!) no hem va sortir prou bé, a la vista no es notava, i no sé si va ser perquè no vaig fer servir "icing sugar" o perquè no vaig batre prou el sucre glaç que jo vaig fer servir!!!

Per a fer les magdalenes seguim aquesta recepta!

I per a fer el Frosting:

150 gr. de mantega a temperatura ambient

175 gr. de sucre glaç

1 cc d'extracte de vainilla

3 cc de llet

Colorant alimentari blau (Wilton)

En un bol gran ho posem tot, excepte el colorant, i amb unes baretes èctriques ho pastem tot, quan comença a agafar textura, hi afegim el colorant! L'aparença semblava que ja estava llest, però quan ho vaig posar a la mànega amb la boquilla del césped i començar a fer els pèls del tricky, el capsal s'embossava!!!, havia de treure'l, netejar-lo i tornar a començar! Una mica conyàs... Però el resultat va valer la pena!

Al final, fer els ulls de fondant (comprats valíen 4,5€ la bossa!!!) i mitja galeta de les "Chips Ahoy"...

Algun portava la permanent!!! jejejejeEl Pol es fa gran i aquestes magdalenes les tornaré a fer!
Publica un comentari a l'entrada