Prat florit by Els Fruits Sabrosos

Per agrair a la Bet i a la Mireia, de Els Fruits Saborosos, tot el diumenge que ens van organitzar faig aquest post... aquest deliciós cafè al Restaurant de la Mireia: Les Fonts a Vila-Rodona va ser quasi el que va acabar amb una trobada de bloguers a l'Alt Camp...


Un prat florit és el que ens va faltar, doncs la pluja va fer acte de presència i va provocar un canvi de plans...llàstima doncs, les cireres quan són més bones són acabades de collir...i, no va poder ser! Queda pendent fer-ho!

I les galetes que acompanyen el cafè, són del seu prat florit!!!

La Bet i la Mireia tenen a la seva pàgina web totes les melmelades que elaboren, i també tenen un blog on van penjant receptes com els d'aquestes galetes que jo he reproduït, la recepta aquí...

Els colors que jo he fet servir, els que tinc vaja, són de Wilton, vermell, verd i violeta...

Queda una massa perfecte per a treballar-la

Boníssimes!!!!


 Diumenge nou del matí, ens trobem a l'estació de tren de Reus amb la Dolça, la Sara i la M Glòria i coneixem a la Mon...continuem cap a Montferri i allà les organitzadores: la Bet i la Mireia que ens van oferir un detall molt dolç!!!, i retrobem la Nani, el Manel i la Marina, la Mar i el Javier, i coneixem els que ens faltaven,  la família Bolet: Judith, Yves i l'Àitor, i a  la Conxita i el Jordi...


Visita a les caves VIVES AMBRÒS, de la mà de L'Enric Vives vem fer el recorregut...per acabar amb una degustació de tres dels seus caves...
El Mini-Pol també venia i la veritat que quan vas amb un petit...estàs pendent d'altres coses.. per això he començat el  post pel final!!! Tot i del que va explicar l'Enric encar vaig escoltar força!!!!

Els caves ens van agradar molt, la millor hora per fer una cata al matí, malgrat l'estómac buit! Queda pendent tastar el recent guardonat com a millor cava al GRAN RESERVA JUJOL fermentat en barrica...ha de ser una delícia!!!



Després cap a Vila-Rodona, a la Cooperativa Agrícola, un espai modernista al bell mig de la Ruta del Cister. Allà el Sr.Cabanes ens va fer tot el recorregut entre tines enormes i arcades modernistes, una preciositat...miraves al sostre...i et perdies amb els detalls...




Per acabar la visita a la Cooperativa un tast de melmelades...de totes les melmelades que fan...en total 50, des de les típiques fins a les més diferents, potser la d'all, no? totes boníssimes. No sé en quin quedar-me però la de calçot, està brutal...mentre les menjàvem els plats per combinar-les m'anaven passant pel cap...em va entrar una gana de sobte!!!

La pluja...la collida de cireres queda pendent!!! (missatge per la Bet i la Mireia, ;)!!!) L'explicació que va fer l'Albert, marit de la Bet, sobre les cireres me la vaig perdre... (ups!) Però la 4/84 la vaig tastar i vaig aclarir que la picota no és un tipus de cirera (com molts pensàvem) si no una manera de collir-les!!!

I cap a dinar!!! Al Restaurant de la Mireia: LES FONTS ens van oferir un bufet molt extens i tot boníssim. Ens van animar a que portéssim quelcom, jo volia fer un Pa de Nous, però va ser un cap de setmana força mogudet i no vaig organitzar-me bé per fer-lo (apa, un altre pendent!).



Una molt bona sobre taula per arrodonir un dia perfecte. Retrobaments i conèixer noves cares, tot un món això dels bloguers!!!! Més o menys rellevants, a tots ens agrada dir la nostra!!!

Bet i Mireia, gràcies per tot, i mil petons!!!

9 comentaris

  1. Anar amb un peque canvia el ritme de les sortides oi? ;)
    Una trobada fantàstica, llàstima del temps... em quedo parada de les 50 varietats de melmelada! Quina passada! Molts petons pel Mini Pol i vosaltres!!! :)

    ResponElimina
  2. Ep! Ja tenim la teva crònica per aquí!! I molt currada, pel que veig, que no t'has limitat a l'explicació i muntatge de fotos (per cert, ben triades) sinó que a més t'has posat a la cuina per fer a casa aquestes galetes moníssimes! A mi em va encantar, aquest detall. Petons!

    ResponElimina
  3. La veritat és que vam passar un diumenge super xulo.
    El mini- Pol es va portar molt bé, no us podeu queixar.
    Petons
    Conxita

    ResponElimina
  4. Quina enveja em feu.......de la bona, però enveja!!!!!!
    Salut!
    Olga

    ResponElimina
  5. Treballadora!!!!
    Va ser un molt bon diumenge... llàstima de la pluja... però així tenim excusa per a una altra vegada heheh!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  6. Quin detallaç haver fet les galetes de les noies!!!!! La veritat es que va ser un punt molt cuco...
    Un altre óptica del dia...m'encanta aquest altre mural!
    Un petò!

    ResponElimina
  7. un encuentro fantástico y con buenos blogers para compartir todas las experiencias del día
    Bss

    ResponElimina
  8. Ei! ara sí que descobreixo el teu blog, tot clar i ben posat com m'agrada la cuina, ja tens una altra seguidora. Petonets.

    ResponElimina
  9. Ostres Marta! jo m'havia perdut aquesta súper crónica!!!! va ser un plaer compartir aquesta jornada, el Pol és un solete! Potser la propera ja poc jugar amb el Boletet :P petonets

    ResponElimina