Coca Santagloria!!!

A la meva neboda gran, la Xènia li encanta la xocolata blanca, un dia que vaig anar al super en vaig comprar, volia fer-li el pastés de tres xocolates...encara no he trobat el moment...mentre el Miquel va penjar aquesta recepta, i com estava en la setmana de fer coques, vaig deixar la coca farcida de massapà per fer aquesta!!! Ideal per fer-la amb xocolata blanca, i jo en tenia!!!

La vaig fer a mà, i és molt agraïda de fer, potser i pel que he vist potser els temps de fermentació no són  massa exactes, però les temperatures i les corrents d'aire no són iguals a tot arreu.

Ara us explico com fer-la:

196gr farina força
4 gr de sal
30gr de sucre
24 gr d'ou
79gr de llet
47gr de mantega
24gr de llevat de forner
8gr d'anís

Per decorar xocolata i cruixent de Peta-Zeta

En un bol posem la sal, sucre, els ous i la mantega i amassar.
Desfer per altra banda la llet amb el llevat.
Un cop desfet ho amassem tot junt. I afegim la farina. Quan està llest, untem el marbre amb oli i estenem la massa. Afegim la mantega i fem una bola. la deixem reposar 15 minuts:Passat el temps, separem la bola en dues i les estirem. Moment de deixar-les reposar 1 hora més.

10 minuts de forn a 180º

Preparem la cobertura desfent la xocolata (en el meu cas la xocolata blanca se'm va cremar i vaig posar xocolata del 52%) i posem el cruixent de peta-zeta pel damunt!!!!

La recepta la podeu trobar aquí!!!

Crec que a tots els petits els hi va agradar!!! ( i als grans també!!)No vaig anar a la demostració de Santagloria, però...aquí en teniu la coca!!!!
Publica un comentari a l'entrada