Taller de piruletes

El passat dissabte vaig tenir la sort d'assistir al Museu de Xocolata al Taller de Piruletes...i com sempre...vem riure molt...i apendre una miqueta!
...I dir que jo només vaig fer 8 piruletes per que vaig pensar no arrivaran a Cambrils...però si van arrivar!(la de plàtan una miqueta moixa...però menjívola!)...però fotos en vaig fer unes quantes aquí una mostra!

7 comentaris

 1. Ei, quin colage de fotos més xules!!
  Ens ho vam passar bé, eh? Precisament jo acabo de penjar la crònica avui mateix, ens hem posat d'acord ;)

  ResponElimina
 2. Marta,

  Realment vam fer moooooooltes fotos, eh?. Que quedi constància de la feina que vam fer i de com ens ho vam passar de bé. Aquest collage t'ha quedat molt maco. I les piruletes, tot i fer kilòmetres, eren ben bones, oi?.

  Fins aviat

  ResponElimina
 3. Molt maques les fotos, i surto jo... No surto mai jo!!!

  ResponElimina
 4. Marta, quina enveja que m'esteu fent venir tots plegats! ;)
  Fins i tot, no m'he resistit i ja n'he fet!! ;)
  Petons!

  ResponElimina
 5. Doncs si, m'agradarà tenir-ne una meva en plena creació. Gràcies!

  ResponElimina
 6. T'ha quedat un quadre molt xulo amb les fotos del dia... que bones les piruletes, oi?

  ResponElimina
 7. Quina crònica més xula resumida en aquest collage espectacular. Molts petons.

  ResponElimina