Aperitiu d'albergína

hemc 32 - hojaldrePrimer cop que participo en Hemc 32 però no pas el primer cop que faig servir la pasta de full, he estat apunt de penjar les palmeres...però no...darrerament faig proves i em feia gràcia de participar amb la pasta de full (vaig intentar un postre...però la foto...no va sortir bé...)per tant una pasta de full salada:
1 rotlle de pasta de full (comprada!!!)
1 albergínia gran (o dues de petites)
1 ou
1 iogurt
Vinagre de Mòdena
Oli, sal i julivert

Escalivar l'albergínia. Jo ho he fet al forn, primer posar oli per tota l'albergínia, posar-la dins al forn a 180º i cada deu minuts anar girant-la fins que estigui feta, deixar refredar i treure-li la pell, posar un raig d'oli d'oliva i reservar.
Els rotlles de la pasta de full són rodons, per fer aquests rectàngles tallar les parts rodones i ens serviran per fer l'alçada dels rectàngles. Un cop muntats els rectàngles, batrem l'ou, i pintarem les vores dels rectàngles i punxarem la base. Tindrem el forn pre-escalfat a 180º, i els posarem uns 10 minuts al forn. Passat els deu minuts, els treiem i els omplim amb l'albergínia. I els posem 15 minuts més
Mentres barrejarem el iogurt amb vinagre de Mòdena i sal (al gust) i al final posarem una cullerada d'aquesta barreja, i una mica de julivert, pel damunt de l'albergínia.
Es pot menjar fred o calent.

Bon profit!
Publica un comentari a l'entrada