Màquines a la cuina!

Fa anys que tinc aquest bloc i n'he vist passar de molts colors, però si una cosa no ha canviat és la meva passió per la cuina. Mai abans havia pensat en fer un post com aquest, i mira aquí el teniu. La pregunta és: quines màquines feu servir a la cuina?

Començo per la THERMOMIX 31 fa 14 anys que la tinc, i si ara s'espatllés tindria un problema, tornar-la a comprar o no? Quan va entrar a casa per primer cop em va ser de gran ajuda, doncs jo estava rehabilitant-me d'una hemiplegia i la meva mobilitat era força reduïda. Aquesta màquina va ser un gran descobriment per a mi, tot i que necessitava ajuda per rentar-la. Amb el temps va ser el millor col·laborador a la cuina que havia tingut mai. Avui en dia ja no la faig servir tant, però cada setmana un dia o altre l'acabo engegant. Sóc una addicte a les cremes i la textura de com les deixa m'encanta.
Ara, la nova... fa autèntiques  virgueries... si s'espatlla tindré un problema! Però si me l'he de canviar serà per fer-la servir més!

Foto trucada (doncs grogueja!!!)

Des d'aquesta fins a la propera que us vull parlar, n'han passat moltes 3 cafeteres, 1 panificadora, 3 turmixs, 2 olles exprés, unes varetes elèctriques, un robot de pastisseria, varies balances de cuina ... entre altres aparells varis de cuina (els motlles ja ni els compto, però mai en tinc prou) ...

Fins arribar al final del 2016 que la KITCHEN AID va entrar per les portes de casa! Amor desitjat i finalment aconseguit... un robot per a fer pastissos que m'hauria d'haver comprat abans! I que si no el tenia, era per culpa meva, doncs vaig rebutjar-la un cop, encara m'ho sento ara! jejeje D'això n'he aprés que no es pot dir mai que no a un regal! I de complements de l'aparell, la geladera. Tot i que amb la TH puc fer gelats, des de que hi ha la geladera de la Kitchen Aid, no hi ha color!!!
El color el va triar el Pol, i potser per això encara m'agrada més! 

Color Blue ice, in love total!

Després de la KA, va venir la ROCOOK  quin invent més ben parit, addicte total a la baixa temperatura des de que aquesta placa d'inducció amb control de temperatura és a casa.
I per poder fer els plats a baixa temperatura em vaig comprar l'envasadora al buit, senzilleta, però fa la feina. Em sap greu tenir-la al calaix, i treure-la cada cop que la faig servir, però és una manera de fer exercici de braços, poc pes i repetició!

A què sembla un tocadiscos? 

Producte de Sant Lidl!!

I vosaltres quines màquines teniu per casa? les teniu a mà? o amagades en un armari?

Si el meu hobby no fos la cuina, us asseguro que portaria un rellotge Cartier!!!

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada