Cooking the Chef: Gordon Ramsay!!!

Bones, ja tornem a ser per aquí, les amigues Aisha i Mon  ens han proposat per aquest mes un Chef Internacional... Sempre tens la cosa aquella de a qui triaran... i si el coneixeré , si m'agradarà si serà fàcil trobar receptes i si seran fàcils de fer...

El el xef triat ha estat Gordon Ramsay, durant la meva estada a Londres vaig assistir a un "show cooking" d'ell ho recordo com si fos ara per l'aventura que em va suposar... compra les entrades per avançat, agafa el metro , el tren, ven bé no sabia a on anava, sola... amb el meu anglès macarrònic, desembre de 2008 plovia i feia fred...arriba allà, situat i comença a caminar... demostracions de cuiners i cuines del món... nervis de perdre'm alguna cosa... moltíssima gent... i va començar la demo... vaig passar-m'ho bé, aquest home és un show... (amb una mica d'ajuda!)

Tinc moltes revistes de cuina amb receptes d'aquest Sr. i he fet un sant youtube i déu ni do de les que he trobat, vaig començar per una, en vaig veure un altre i em vaig quedar amb una de Nadal... les trufes de xocolata i menta!

Per a fer unes 30 trufes (depèn del tamany que les facis)

200 gr de "double cream" o doble crema
200 gr de nata líquida
400 gr de xocolata negre del 70%
100 gr de mantega a trossos
100 gr de mel
uns brots de menta fresca

Per arrebossar: cacau en pols jo he fet servir cacau pur (més amarg)

Per fer la recepta fem bullir les dues nates amb els brots de menta, a foc alt, durant 5 o 6 minuts i colem.
Per altra banda, desfem al bany maria la xocolata, la mantega i la mel. Quan està desfet, afegim la nata, que s'integri bé i ho deixem a la nevera tapat amb paer film, almenys una hora.

Posem un plat amb el cacau en pols (i si les volguéssim cobrir amb alguna altra cosa com fastucs, o ametlles o nous, o alguna altra xocolata o coco...)

Fem boletes més o menys de la mateixa mida, millor tirant a petites, que ens les puguem menjar d'una queixalada, les passem pel cacau en pols ... i llestes!

Les posem a la nevera i les traiem a l'hora dels postres!!!

Aquestes trufes enlloc de menta les podem fer amb rom, brandy, ratlladura de taronja, o picants amb "chilli"... mil i una opcions... i el més divertit...et poden ajudar a fer-les!!

Aquí teniu la foto, i jo no em vaig decidir per quina posar...per tant us poso les dues!



Bon profit i bon estiu!!!



Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada