Taste of Christmas 2008

5 de Desembre...a les 10 del mati ja estava al Excel London preparada per la visita al "TASTE OF CHRISTMAS 2008 by GORDON RAMSAY"... crec que aquest dia em costara d'oblidar...com explicar el que va ser...com una fira de l'alimentaria pero molt diferent...menys expositors pero mes demostracions de cuina!, i despres stands d'uns quants restaurants on podies degustar els seus plats...Amb tot aixo classe magistral d'en GORDON RAMSAY o hauria de dir espectacle magistral...no se! Entre tu i jo, vaig disfrutarr molt mes la resta del dia que els 45 minuts que va durar la teva classe:I una de les coses que em quedava pendent de provar per Chrismas eren els MINCE PIES... i al Taste en vaig tenir l'oportunitat de tastar-los...quan li vaig demanar a la noia que els portava si li podia fer una foto, es va posar fins i tot vermella...(no a tu no, als Mince Pies!!!)...
Anire fent petits blogs del que vaig poder fer i veure... dels diferents stands comentar que en la majoria podies comprar coses...jo vaig fer unes petites compres, un cop vist tota l'exposicio, comparar i triar el que...Formatges, ni havia diversos...i la majoria amb bones ofertes...pero em vaig quedar amb un pack de tres per £5 de la casa Castello... em van agradar moltissim!
Despres ...aqui si que crec que m'arrepentire sempre, vaig comprar les especies indies per separtat, en lloc de comprar els pots i el libre de cuina india...
I per ultim...un regal de nadal...un gavinet japones, d'aquellls que crec que tallen sols...(amb el que val...ja ho podria fer!
I he de dir que jo em vaig quedar amb poques coses... la gent va sortir d'alla carregats!

Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada