Bloody Mary de cirerols...


Ja torno a estar per aquí!!!

Avui començo vacances, no per això tindré més temps, però si podré dedicar-me una miqueta a posar-me al dia!!! A veure si és veritat!

A principis de juny el meu fill Pol em va regalar un llibre que m'ha acompanyat tot l'estiu en les meves lectures...Gràcies Albert per pensar que m'agradaria, la veritat és que m'ha encantat!!! No és un llibre de receptes, però alguna n'hi ha... i per un moment vaig pensar a fer com la pel·lícula Julie and Julia, la Julia Child seria en Joan Roca i la Julie, seria jo!!! Divertit no... un pensament ...no crec que ho porti a fi, però  que en faré alguna!!!

Vaig deixar-ho amb un solid de Seagram-s i hi torno amb un Bloody Mary!...També la versió solida!!!

Bloody Mary de Cirerols

Necessitem (copy paste de la recepta! Versionada és clar!!!)

20 Cirerols

50 ml de vodka

50 gr. de T+T (gran descobriment, aigua i sucre a parts iguals)

Sal d'api

Tabasco

Fulles tendres d'api

sal i pebre

Jo hi he afegit salsa Worcestershire


Primer de tot necessitem un pot que pugui tancar al buit (gràcies mare per la teva aportació!!! Per cert, ja tenen un racó al meu calaix dels tàpers!!!)
Farem la barreja del T+T, posarem 50 gr. d'aigua i 50 de sucre en un cassó i els bullirem 5 minuts.


En un bol posarem el vodka, una mica de sal d'api, pebre, tabasco, salsa worcestershire, i el T +T. Ho deixem reposar 20 minuts. A la recepta ni hi havia les proporcions, aquí depèn del vostre gust i dels bloody mary que has fet!!! jejeje Com sabeu la recepta del bloody maryés el mateix però amb suc de tomàquet (i llimona), tastar la barreja d'ingredients va ser dura...però encertada!!! (un altre cop hi posaré una mica de suc de llimona!)

Escaldarem els cirerols amb un tall a la pell, i refredarem amb aigua amb gel, i els pelem.

Posarem la barreja i els cirerols al pot de tancar al buit. Farem el buit 3 cops, obrint el pot cada vegada. 

Els preparem per a servir amb una fulla d'api i una mica de pebre per sobre.

Boníssims


Del llibre "CUINA AMB JOAN ROCA Tècniques bàsiques per cuinar a casa" Ed.Planeta

1 comentari