Sòlid de Seagram's...

Primer vaig dir...faré un post al mes!!! Alhora de la veritat... un post quan pugui!!!

De fet no he deixat de cuinar, i els posts s'acumulen... mentida, queda la foto (quan la faig!)... i algun dia ja faré el post...

La recepta d'aquest postre me la va donar la Noèlia, una companya de feina...em va dir que quedava molt bé, i allà la tenia... pensant que havia de fer-la... al final l'he fet i realment queda rebona!!!

De gintònic, he deixat de fer-ne...no recordo quan va ser el darrer...i si volgués en podria fer doncs, de ginebra i de tònica a casa, normalment n'hi ha! Però no presta...com canvien les coses...jejeje

Ara, aquest postre el repetiré...

De la foto, una història!!! La Judit va fer-ne una fantàstica, però al final he fet servir la meva, perdona Judit!!! (mil muaks)

I per la recepta...

En un cassó posem 150ml d'aigua i 150 gr de sucre, deixem que bulli durant cinc minuts. Ratllarem la pela d'una llimona i la deixarem reposar amb l'aigua i el sucre durant 15 minuts.

Agafarem una gerra graduada (El pot del Turmix, és fantàstic!) Hi posem 125 ml de ginebra, jo vaig fer servir la preferida de l'Albert...Seagram's i de molta més gent (!!!), 200ml de tònica (vaig comprar  la Nòrdic), afagirem també l'aigua amb sucre. I el suc de la llimona que hem ratllat.

En un bol en aigua hi tindrem les fulles de gelatina (jo, seguint les instruccions de l'envàs en vaig calcular 6, però en vaig posar 7!!!). Escalfem 30 ml d'aigua i quan està calenta desfem la gelatina. I cap a dins del got del turmix.

Posem als motlles, de silicona que diuen que es desmotllen millor. El dia que ho faci per menjar a casa, ho faré directament en copes de còctel.

Ho servim amb les ratlladures de llimona i llima, i un tallet de llima...

Genial! hips!


6 comentaris

 1. Que bo, Marta! Em recorda uns flamets que vaig fer també de gelatina que eren de menta i que vaig posar fa temps al blog. Potser també en podria fer la versió mojito, he he he. Petons!

  ResponElimina
 2. Veus com ENCARA tens un blog de cuina!!!!!!

  Poc a poc i bona lletra, i amb receptes com aquesta, què més podem demanar els teus fidels seguidors???!!!
  PTNTS
  Dolça

  ResponElimina
 3. I això que vam estar poc temps juntes per compartir més idees culinàries, jo encara tinc pendent de fer les teves madalenes amb anxoves.
  Una forta abraçada, Noèlia.

  ResponElimina
 4. Que bueno Marta es muy refrescante esta combinacion y buena.
  Yo hize una gelatina de gintonic que la publicare mañana pero en pastel y es practicamente igual.
  Bon cap de setmana i feliç revetlla
  peto

  ResponElimina
 5. Marta, tot al seu temps!!! Ara estàs molt ocupada, tens molta feina!! No t'has d'exigir tant!!!
  M'encanta aquesta proposta...Tenim uns amics als que els encanta el gin....me l'apunto!!!
  Petons,
  Olga

  ResponElimina