La recepta de la meva vida!

El dia 28 de Gener  de 2013 a les 23:05 va nèixer el Pol... sens dubte, la recepta de la meva vida...he de dir que no l'he fet sola...je je je... és el Pol, el nostre fill... part de l'Albert i part meva...un petit àngel!!!

...ha costat d'arribar...però ja és aquí...és un nen petitó que va pesar 3,300 kgs i va mesurar 51 cms ; i va sortir de l'Hospital amb només 3 kgs... avui ja té dos setmanes i encara em falten hores, tots aquells consells que ens havien donat...tots es van complint, i, com que ja estàvem avisats...no val la pena ni queixar-se!!!

Ell posa les hores, un cop posades les canvia, i et destarota els plans...però és una passada, malgrat plori, perdó xiscli (encara no sap plorar!!!) i mengi poc...i vagi curta de son... com una coseta tan petita te la pots arribar a estimar tant...

Aish...vida meva!




I el blog, tranquils que és a la llista de coses pendents...quan li toqui...publicaré...;)

19 comentaris

  1. Ooooh, per fi el tenim aquí!! És guapíssim! :D A gaudir-lo al màxim parella, felicitats!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Marta,
    Aquesta entrada és la més bonica que has publicat mai, ei que no resto importància a les altres. Però de debò, has fet una molt bona fornada. Una abraçada ben forta i tinc pendent d'agafar el trole!
    Petons a tots tres...
    Nani

    ResponElimina
  3. Mira que eres la cocinera más especial y espectacular que he visto nunca pero... Pol es lo más mágico que has hecho... Qué suerte tiene el chaval teniendo esa madre tan maravillosa!!!

    ResponElimina
  4. Enhorabona Marta! Quina preciositat de nen. Com molt be dius, la recepta de la teva vida! Ara nomès et toca disfrutar d'en Pol, encara que de moment no sapiga plorar i nomès xiscli.

    Una abraçada, Agustí CAngrejo Grande

    ResponElimina
  5. Quina raó!!! La millor recepta de la vida!!!Jo en tinc dos i és lo millor que tinc!!!!
    Moltes felicitats, Marta!!!! Enhorabona a tota la família!!
    Petons per a tots!!!
    Olga

    ResponElimina
  6. Realment és un bombonet, i això de que xiscla... hauré de tornar ja que no en va fer cap de xisclet davant meu, heheh. Diga-li a l'Albert que prepari més peixets que vindré a escoltar-ho!
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  7. La millor recepta del món!!!!!!
    Felicitats!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  8. Enhorabona! El Pol té sort de tenir una mare amb tanta paciència... he he. Ara a gaudir-ne al màxim! El temps passa tan depressa...!

    ResponElimina
  9. Moltes felicitats!!!!! Una recepta immillorable!!!!!

    ResponElimina
  10. OOhhhh quina ricura!!! moltes felicitats papes!!! Aquesta recepta l'has de saborejar molt bé, que val la pena!!! un petonàs enorme i enhorabona!

    ResponElimina
  11. ENHORABONA!!! Quina coseta més bonica!!! Que el gaudiu molt i molt durant tota la vostra vida!!! Besades dolces des del sud del País Valencià!!

    ResponElimina
  12. Ostres Marta!! Enhorabona!! La millor recepta que faràs mai, segur!! Tens (teniu) un nen preciós.
    Disfruta'l molt, el blog i els seguidors sempre serem aquí esperan-te!!
    Molts petons. MAR, de EQNME

    ResponElimina
  13. L'enhorabona, Marta, per aquest bombonet que has tingut. Espere que estaràs molt feliç i que gaudesques d'aquest petitó! :)

    ResponElimina
  14. Moltes i moltes felicitats parella!!

    Qué guapo y qué tierno :)

    Abraçades als papás! Una bona receta si señora,

    Cris galega

    ResponElimina
  15. Avui la recepta la passo per Alt..... El que vull elogiar es la gran repta de la vida el POL, moltíssimes FELICITATS de tot cor, una abraçada molt forta.

    Els teus amics de Mobles Cambrils

    ResponElimina
  16. Marta tot i que amb retard, moltes felicitats!!! el meu segon petitó també es diu POL! I tens raó, es igual el que facin! son els nostres tresors! ja poden plorar, xisclar... que són el millor! En fi! moltes felicitats!!! es preciós!

    ResponElimina