La recepta de la meva vida!

El dia 28 de Gener  de 2013 a les 23:05 va nèixer el Pol... sens dubte, la recepta de la meva vida...he de dir que no l'he fet sola...je je je... és el Pol, el nostre fill... part de l'Albert i part meva...un petit àngel!!!

...ha costat d'arribar...però ja és aquí...és un nen petitó que va pesar 3,300 kgs i va mesurar 51 cms ; i va sortir de l'Hospital amb només 3 kgs... avui ja té dos setmanes i encara em falten hores, tots aquells consells que ens havien donat...tots es van complint, i, com que ja estàvem avisats...no val la pena ni queixar-se!!!

Ell posa les hores, un cop posades les canvia, i et destarota els plans...però és una passada, malgrat plori, perdó xiscli (encara no sap plorar!!!) i mengi poc...i vagi curta de son... com una coseta tan petita te la pots arribar a estimar tant...

Aish...vida meva!
I el blog, tranquils que és a la llista de coses pendents...quan li toqui...publicaré...;)
Publica un comentari a l'entrada