Bloody Mary...sòlid i en escuma!!!

Bloody Mary...quin gran descobriment...aquestes dues receptes les tenia a la carpeta de les pendents...fetes per ocasions diferents i les dues amb un resultat molt bo...el bloody mary de sempre en format diferent...

La recepta del bloody mary és la mateixa:

60 ml de vodka
125 ml de suc de tomàquet
Salsa Perrins-Worcestershire
Tabasco
Una mica de pebre negre
I una mica de sal d'api

Primer preparar el combinat, he de dir que la mida de les salses depenen molt del gust de cada un, jo començo per posar-n'hi poc... i si cal n'afageixo, i si em passo...cap problema, més suc de tomàquet. M'agradaria tindre la mà trencada com els cambrers del BOADAS (C/Tallers 1 de Barcelona) però...no és així, tot i que surten moooolt bons!

Bloody Mary sòlid:

Necesitarem tres fulles de gelatina, que hidratarem amb aigua, i un cop hidarades les desfem en un cassó al foc amb dos dits de suc de tomàquet. Un cop desfetes, ho afegim al combinat, tot remenant. Omplim els motlles i els deixem a la nevera, unes tres hores, ja s'hauran solidificat.
Desmotllem i servim, decorat amb mig tomàquet cherry, una mica de sal Maldon, sal d'api i pebre pel damunt. També es podria decorar amb una mica d'api.

Escuma de bloody mary:

Agafem el combinat hi posem dues cullerades de PROESPUMA FRED de cal SOSA, ho passem pel turmix, i un cop llest ho posem al sifó, hi posem una càrrega de gas, ho deixem reposar una estona a la nevera i servim. No hi vaig posar emulsionant en pasta doncs no en tenia, el proper cop espero ja tindren!!! Decorem amb pebre en gra:


Dues maneres diferents de pendre un Bloody Mary...
Publica un comentari a l'entrada