Bloody Mary...sòlid i en escuma!!!

Bloody Mary...quin gran descobriment...aquestes dues receptes les tenia a la carpeta de les pendents...fetes per ocasions diferents i les dues amb un resultat molt bo...el bloody mary de sempre en format diferent...

La recepta del bloody mary és la mateixa:

60 ml de vodka
125 ml de suc de tomàquet
Salsa Perrins-Worcestershire
Tabasco
Una mica de pebre negre
I una mica de sal d'api

Primer preparar el combinat, he de dir que la mida de les salses depenen molt del gust de cada un, jo començo per posar-n'hi poc... i si cal n'afageixo, i si em passo...cap problema, més suc de tomàquet. M'agradaria tindre la mà trencada com els cambrers del BOADAS (C/Tallers 1 de Barcelona) però...no és així, tot i que surten moooolt bons!

Bloody Mary sòlid:

Necesitarem tres fulles de gelatina, que hidratarem amb aigua, i un cop hidarades les desfem en un cassó al foc amb dos dits de suc de tomàquet. Un cop desfetes, ho afegim al combinat, tot remenant. Omplim els motlles i els deixem a la nevera, unes tres hores, ja s'hauran solidificat.
Desmotllem i servim, decorat amb mig tomàquet cherry, una mica de sal Maldon, sal d'api i pebre pel damunt. També es podria decorar amb una mica d'api.





Escuma de bloody mary:

Agafem el combinat hi posem dues cullerades de PROESPUMA FRED de cal SOSA, ho passem pel turmix, i un cop llest ho posem al sifó, hi posem una càrrega de gas, ho deixem reposar una estona a la nevera i servim. No hi vaig posar emulsionant en pasta doncs no en tenia, el proper cop espero ja tindren!!! Decorem amb pebre en gra:


Dues maneres diferents de pendre un Bloody Mary...

6 comentaris

  1. Preparant-nos pels dies de festa ;-D

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  2. Dues maneres diferents i molt bones de pendre aquets Bloody Mary..
    bona setmana santa
    peto

    ResponElimina
  3. Bona idea per presentar el Bloody Mary diferent, Marta! A mi no m'agrada gaire aquest combinat quan l'he provat algun cop però als convidats segur que sí! petonet

    ResponElimina
  4. Osties... fa poc al Cuines repetit que ens fan ara al 33 per les tardes sortia un pope del coctail barceloní que també preparar coctails sòlids. Abans de donar una opinió l'hauria de tastar (no soc gens de gelatines salades, la veritat) :)

    ResponElimina
  5. Bona manera de reinventar un còcktail clàssic fet amb fruita. Ja el provarem!


    Avui al bloc ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, et proposem unes albergínies farcides de verdura que lligarien a la perfecció amb l’arrós que ens proposes. Et convidem a entrar-hi i fer-hi una ullada.

    www.esfruita.com/assessorem/alberginies-farcides-de-verdura

    ResponElimina
  6. Wе аre а gгouρ of voluntеeгs аnd oρening a nеw scheme іn our community.
    Your sitе offered us ωith valuable іnfο to ωοгk on.
    Yοu've done a formidable job and our entire community will be grateful to you.

    My page - juicerx

    ResponElimina