Arròs de conill amb camagrocs...

Ara no sé si hauria de dir arròs de camagrocs amb conill? Bé la veritat és que d'ambdues coses n'hi havia!!!

El boletaire de la família, en Pau, el meu estimat germà petit, és un pixapins que sí troba bolets quan va a la muntanya, i m'ho refrega (amb carinyo!!!) cada cop que hi va i en troba!!! A mi m'encanta que ho faci, i més si pensa amb mi...el darrer cop que hi va anar, va assecar uns camagrocs, podeu veure la foto aquí i me'ls va portar!!! Una bona bossa de paper plena de camagrocs assecats...un goig i una olor...doncs a cuinar-los!!

Pel sofregit, mitja ceba, carxofes, mig pebrot i quatre pèsols. Mig conill tallat petit, els camagrocs que els posarem amb aigua, i aprofitarem després l'aigua per a fer l'arròs. Una mica de vi negre, sal, i l'arròs.

A casa la wok del Valira s'ha convertit l'estri màgic per a fer arrossos, calderetes, i altres guisats... genial!!!

Posem oli al wok, primer de tot passarem el conill, el sal-pebrem, i deixem que es vagi fent, fins que agafa color i el reservem. Després en el mateix oli, les carxofes, tallades a quarts... que es sofregeixin bé i les reservem. Posem la ceba tallada ben petita, i a foc lent, quan és transparent, hi afegim el pebrot, deixem que es faci. Quan està fet hi posem el conill i una mica de vi negre, deixem que es begui el vi, i afegim les carxofes i els camagrocs. Ho deixarem un deu minuts ben bons...temps que ja estarà tot a punt per tirar l'arròs, tantes tasses de cafè plenes d'arròs com persones a menjar...(amb una micona més en sobra un plat!!!)
Afegim l'aigua, que aquest cop és l'aigua d'hidratar els camagrocs colada, però també podria ser amb un brou suau de pollastre o gallina...
Res, uns 17 minuts...i llest:



Em sap greu que no pogueu sentir l'oloreta que feia, una cosa a dir...gràcies Pau per pensar en mi!!!

4 comentaris

  1. Un plat perfecte i ideal per aquest temps!! a veure si amb tantes plujes surten ja els bolets, que ja n'hi ha prou, de pluja i de falta de bolets! jajaj petons

    ResponElimina
  2. Assecats o congelats amb qualsevol bolet els arrossos triomfen!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. Un arròs de conill fantàstic i si li poses camagrocs, doblement fantàstic.
    Quina sort tenir un germà boletaire, perquè si en troba ja saps que en menjaràs jejeje
    Molts petons

    ResponElimina
  4. es uno de mis arroces preferidos normalmente cae una vez a la semana,el tuyo con estos bolets mas bueno aun
    peto

    ResponElimina