Paella de Corpus...

Immersos en revetlles, dijous al vespre revetlla de Sant Joan i el proper dimarts al vespre la de Sant Pere...diumenge tocava dinar de Festa major...i el més curiòs, la meva primera paella al blog!

Dissabte després d'una tarda de platja a Cambrils, la visita al carrer de les peixetaries és una obligació...proveïts de peix cap a casa... per cert com estava Cambrils...atapaït de gent!!!!

Necessitem

Arròs
Musclos
Cloïses
Gambes
Vieires
Mitja ceba
Mig pebrot vermell
1 tomàquet
Brou de peix (que tenia al congelador)

Obrim els musclos al vapor amb un raig de vi i els reservem.
En una cassola hi posem oli i saltem les gambes i les reservem, marquem les vieires i les reservem, i obrim les cloïses i les reservem. En el mateix oli sofregim la ceba passada pel turmix, el pebrot tallat petit i el tomàquet (també passat pel turmix). Foc lent i tapat...anant remenant de mica en mica...mentre descongelarem el brou, colem el líquid que han deixat anar els musclos i l'afegim al brou.
Quan el sofregit està llest, hi afegim l'arròs i el cobrim de brou (que ja estarà calent), un cop passats deu minuts afegim les cloïses, musclos, gambes, les vieires i una cullerada més de brou. Vuit minuts més i parar el foc.

He deixat reposar la paella uns minuts i a menjar!!!Ha sortit un arròs per llepar-se els dits!
L'hem regat amb el Saó Blanc 2006, un 100% macabeu que vem comprar després de fer el tast a l'Orangette
Publica un comentari a l'entrada