Mini Culants de taronja...

Demà ja comença l'estiu, però ja fa dies que s'olora en l'ambient, en el meu cas fins i tot ja ho gaudeixo de fa temps...des de que va començar la primavera??? ui, no ho sé, però la platja ja m'ha vist força!!!!

Dinars de terrassa, bon temps, i...sobretot, bons amics....el menú del divendres és el de sardines a la bbk! Com que és un dinar sencill de fer, i el pasat divendres teniem convidats, uns postres prohibits... de xocolata...i ningú els hi va fer un lleig...(malgrat l'operació bikini que estem immersos!!!)

Per fer 10 culants petits necessitem

100 gr de xocolata, aquest cop del 50%
20 grs de mantega
20 grs sucre glaç
12 grs de farina
3 clares d'ou
1 rovelld'ou

Per posar dins

10 trossos de xocolata negre del 70%
10 trossos de taronja confitada

Muntem les clares a punt de neu, en un cassó al bany maria fonem la matega amb els 100 grs de xocolata, un cop desfets hi afegim el rovell, el sucre i la farina, ho barregem bé...hi afegim les clares a punt de neu de mica en mica i remenant suaument...ja estarà llest per omplir els motlles, hi posem una cullerada de la massa, el tros de xocolata i el tros de taronja, i acabem d'omplir el motlle amb la massa.
Ho posem al forn 8 minuts a 180º

Llestos per menjar!!!Com que els vaig fer d'un dia per l'altre, abans de servir els vaig posar al forn calent durant 4 minuts...el resultat genial...els hagués pogut congelar però... no puc..tinc el congelador ple!!!!Amb uns frapés per acompanyar-los, mmmm....
Publica un comentari a l'entrada