Cuscus alternatiu....

Per motius laborals, darrerament no estic massa temps a la cuina...i pels mateixos motius quasi ni omplo la nevera...malgrat tot menjo cada dia, almenys un cop com déu mana...(això si, l'esmorzar que no falti...mai!!!)

De quatre coses que tenia per casa...en vaig fer un cuscus...a la nevera tenia un tros de pebrot verd, un tros de pebrot vermell, 4 carxofes (collides de casa...petites però molt bones), uns alls tendres (cebes i una!)...pasta o cuscus? ...cuscuc integral...veure'l a l'armari em va fer pensar que seria la millor manera d'aprofitar les restes de verdures...
Primer vaig netejar els pebrots i després netejar de fulles les carxofes, tot tallat ben petit, d'alls tendres un parell, també tallats petits, un raig d'oli i al foc.
Mentres, el cuscus...vaig posar a bullir una cassola amb aigua amb sal i un parel de fulles de llorer, quan l'aigua començava a arrencar el bull, vai posar un colador i dins tres tasses petites de café plenes de cuscus. Anar remenant el cuscus i amb cinc minuts era fet. El vaig deixar reposar tres minuts més, tapat dins la mateixa cassola fora del foc.

Les verdures començaven a agafar color, un raig de vinagre d'arròs, una mica de soja i espècies...concretament garam masala i pebre negre...llavors només calia afegir el cuscus, i remenar-ho tot bé, una mica més de soja....i llest!

El resultat aquest:


Una bona manera d'aprofitar les verdures, i amb un toc oriental a la vegada!
Publica un comentari a l'entrada