Projecte de Pad Thai...

Un dels menjars típics de Tailàndia són els Pad Thai, uns fideus d'arròs amb ou i acompanyat de verdures, pollatre, gambes, tofu...els més típics...aquest plat el trobes en qualsevol carrer...i molt bé de preu... pots trobar-ne per 30 vats els d'ou i verdures o 50 vats els de gambes (els de la foto) i els de pollastre (1€ més o menys 40 vats)...molt econòmic...camines pel carrer i t'atures a aquell que sembla més net, i veus allà mateix com els fan...tries els fideus i amb que els vols i en quatre minuts ja els tens:

I són realment bons:

D'aquesta foto a la següent hauria de dir...projecte de Pad Thai...doncs quan me'ls van ensenyar a fer, vaig pensar que fàcil i molt més bons que els que ens hem menjat aquest darrers dies, però...la recerca dels productes i la meva capacitat per versionar m'han quedat uns Pad Thai que possiblement un tailandés no sé si li faria masses festes, però han quedat sorprenentment bons...no?

Poso els ingredients que jo he fet servir:

Fideus UDON (però si són japonesos, doncs no he trobat fideus d'arròs, he de dir encara...)
Lemon grass (ni idea de la traducció???)
Porro
Soja
Albergínies
Ou
Gingebre fresc
Pasta de "chile verd" al gust

Posar una mica d'oli al wok, quan l'oli sigui calent afegir el lemon gras, el gengibre i el porro tallats finets, quan comencen a agafar color afegir les albergínies tallades i el tomàquet tallat petit, baixem el foc, i afegim dues cullerades d'aigua i de soja, quan se'l hagin begut afegir un parell de cullerades més d'aigua. Ho reservem.
En una cassola hi posem aigua i quan bulli i tirem els fideus, deu minuts i fora.
Apartem les verdures del wok i en una banda i posem l'ou batut, queda com una truita mal feta que després barregem amb les verdures i els fideus. Al darrer moment hi afegim la pasta de chile i a menjar!!!


(la foto no ha quedat massa bé...però...ho he vist després...ja era massa tard!)
Publica un comentari a l'entrada