Tailandia i Nepal...

Del 16 d'ctubre fins al 1 de Novembre he estat de vacances, 19 dies per unes terres que m'han captivat, he de dir que més Nepal que Tailanda, però ha estat tot una experiència viure-ho, 13 persones hem compartit vivències i experiències de tota mena i sempre amb un somriure als llavis...encara he de fer la tria de les 1700 fotos que al final vaig fer, estic esperant disposar de les fotos dels companys...però només posaré les de cuina...va i alguna que realment vagui la pena!
Menjar, hem menjant deliciosament, i a Bangkok amb classe de cuina inclosa...

Recòrrer Bangkok, Kathmandú, l'Annapurna, Chitwan i KohTao entre d'altres ha estat de somnis...i el més important la gent, conèixer en Paco, la Lívia, la Júlia, en Sergio i en Pablo, tots ells de la mateixa familia alicantina....i com no, els compis de Tarragona: la Berta, l'Anna, la Maite i l'Òscar....i sense els guies, en Zapa, la Isa ien Hippie no hagués estat tant rodó ...en definitiva....GENIAL!!!!

Podeu veure fotos del viatge aquíés el blog d'en Paco...Miles de Caminos...podeu fer una visita i veureu moltes fotos!!!! Un petonàs Paco...

Apa, mentre "ideo" el post amb els exquisits menjars...ja podeu anar obrint boca!

Un petonàs
Publica un comentari a l'entrada