Remenat de Camagrocs

Caçar bolets...el meu germà petit, en Pau, és un fanàtic d'aquesta caça, i el que més m'agrada que pensa en tothom, i com no en mi...de la mostra que va recollir el cap de setmana uns rovellons, unes cames de perdiu i molts camagrocs, per a mi, uns quants d'aquests darrers.
L'altre dia en parlavem, si era o no massa aviat per trobar alguna cosa...sort que era massa d'hora doncs va ser un cap de setmana de luxe!!! Ell va deleitar als seus amics amb un arròs de boletus...jo només n'he vist la foto, però prometia...a mi m'han quedat els primers camagrocs de la temporada, i moltes ganaes d'anar a caçar-ne, el problema és que no en sé...si ells no em veuen, jo no els vec...espero algun dia veure'ls a ells abans que em vegin i s'amaguin(je je je)
Mentre els netejava, n'he tastat algun, crec que ja me'ls podia haver menjat tal qual, potser els propers.No cal fer massa cosa amb uns camagrocs acabats de caçar, a part de netejar-los bé (sense aigua, és clar!)

Camagrocs
1 ou
sal i pebre
1 raig d'oli

En una paella posar l'oli, afegir els camagrocs poca estona i en el darrer moment afegir l'ou cru, i remenar fins que l'ou està fet. Posar sal i pebre al gust i a menjar!
Primera degustació d'aquesta muntanya nostra que ens protegeix, i de la mà del meu germà petit, un petonàs Pau...mmmmmmmm......

10 comentaris

 1. De moment, ja tenim la pista d'on els va trobar el teu germà, ara només falta trobar-los nosaltres, perquè jo tampoc en sé d'anar a caçar bolets! Haurem de fer un curset accelerat, encara que amb regals com aquest...

  ResponElimina
 2. Anar de caçadora.... espero poguer-hi anar aquesta tardor!
  Amb lo bons que son ja ho crec que no cal fer-hi gaire cosa!
  Petonets

  ResponElimina
 3. Mmm, uns rossinyols de pi preciosos, a veure si en trobem nosaltres també, ja en tinc ganes de fer una cosa com aquesta!

  ResponElimina
 4. Les meves experiències de caçar bolets també són decebedores. Entre que quan hi vem anar era ja final de temporada i quasi no n'hi havia i la meva falta d'ull... desastre.

  Ara, aquests camagrocs que t'ha regalat el germanet estàn sensacionals. A mi fins i tot m'agraden simplement saltadets amb un allet i sal, sense ou ni res.

  :)

  ResponElimina
 5. Temporada de bolets!
  No hi ha res com la oloreta dels bolets acabats de cuinar!

  Mmmmh!

  ResponElimina
 6. Què faríem sense aquests germans que ens mimen tant? :)
  Un remenat és el millor destí que poden tenir una bons camagrocs, totalment d'acord!

  ResponElimina
 7. A mi també m'agrada caçar bolets, però sempre hi he anat acompanyada d'experts i fa una pila d'anys que no hi vaig. Jo sola crec que no sabria on buscar...
  El cas és que, a part de caçar-los, també m'encanta menjar-me'ls i, com que jo no tinc un germà tan generós em toca anar a plaça... Jejeje!
  Així en remenat queden molt bé, i saltejats, i en risotto, i de mil maneres!!!!

  Salutacions!

  ResponElimina
 8. A mi m´encanta anar-hi però enguany no hi hagut ocasió, de fet n´he gaudit ja de ben bons , i ahir una truita de bacallà amb uns camagrocsfantàstics que em van regalar .
  a veure si ens trobem pels boscos de les contrades.
  petons

  ResponElimina
 9. ual·la! quin remenat! em sembla que també els hauré d'anar a caçar a la Boqueria, enguany... no estaria malament fer una trobada gastroblocaire de cacera, oi?
  Mil petons bonica!

  ResponElimina