Remenat de Camagrocs

Caçar bolets...el meu germà petit, en Pau, és un fanàtic d'aquesta caça, i el que més m'agrada que pensa en tothom, i com no en mi...de la mostra que va recollir el cap de setmana uns rovellons, unes cames de perdiu i molts camagrocs, per a mi, uns quants d'aquests darrers.
L'altre dia en parlavem, si era o no massa aviat per trobar alguna cosa...sort que era massa d'hora doncs va ser un cap de setmana de luxe!!! Ell va deleitar als seus amics amb un arròs de boletus...jo només n'he vist la foto, però prometia...a mi m'han quedat els primers camagrocs de la temporada, i moltes ganaes d'anar a caçar-ne, el problema és que no en sé...si ells no em veuen, jo no els vec...espero algun dia veure'ls a ells abans que em vegin i s'amaguin(je je je)
Mentre els netejava, n'he tastat algun, crec que ja me'ls podia haver menjat tal qual, potser els propers.No cal fer massa cosa amb uns camagrocs acabats de caçar, a part de netejar-los bé (sense aigua, és clar!)

Camagrocs
1 ou
sal i pebre
1 raig d'oli

En una paella posar l'oli, afegir els camagrocs poca estona i en el darrer moment afegir l'ou cru, i remenar fins que l'ou està fet. Posar sal i pebre al gust i a menjar!
Primera degustació d'aquesta muntanya nostra que ens protegeix, i de la mà del meu germà petit, un petonàs Pau...mmmmmmmm......
Publica un comentari a l'entrada