Madalenes de coco!

...Sé que em recordaran, quasi sis mesos plegats!!!! I durant aquest temps han estat les víctimes d'algunes de les meves receptes...ells feliços, i jo...també!
Quan a la feina et proposen canvis, a vegades no te'ls prens com hauries de pendre-te'ls, avui el meu jefe nou m'ha donat la notícia...Marta, et proposo un canvi d'oficina! I doncs, aquí una servidora ha dit que si. El que em sap més greu és per la gent que t'envolta, darrerament no he parat de trobar-me persones excel.lents per allà on he passat i com sempre, em sento en deute amb totes elles...M'agrada cuinar, i no em suposa cap esforç fer-ho, hauria de dir...m'encanta...I quina millor manera que portar alguna cosa per menjar...
Del que és més fàcil transportar les madalenes se'n duen el primer premi, i del que m'ha resultat més exitòs.... les receptes amb xocolata...quan m'he decidit a fer alguna cosa...he vist que no tenia prou xocolata, doncs...coco...

Necessitem

300gr de farina d'espelta (Aquí fidel a les meves intoleràncies!!)
100 gr de mantega
300 ml nata líquida
2cc de llevat royal
150 gr de sucre
1 ou
50 gr de coco


Pre-escalfar el forn a 180

En un bol posar la farina, amb el llevat. En un altre osar l'ou, la mantega fosa i el sucre, i amb les baretes elèctriques amassar-ho, de mica en mica anar a afegint la farina, i la nata líquida. Quan està tot barrejat, afegir el coco ratllat.

Omplir els motlles, n'han sortit 12 de grans i 25 de petites.

Posar al forn, 12 minuts les petites i 25 les grans...el resultat...unes madalenes per esmorzar...el meu darrer esmorzar en aquesta oficina! Tot i que crec que em recordaran pels coulants de xocolata, je je je!
I el positiu, tinc noves víctimes per a les meves receptes!!!

A l'hora que es publica aquest post, començaré un nou repte laboral...

11 comentaris

 1. Et podria posar moltes coses, pero avui em quedo amb un:

  ENDAVANT LES ATXESSSSSSSSSSS!!

  :DDD

  ResponElimina
 2. Molta sort amb el nou destí, segur que els teus antics companys trobaran a faltar totes aquetes exquisideses que els portes de tant en tant ;)

  ResponElimina
 3. Unes altres que he de fer...molta sort guapa!!!!

  ResponElimina
 4. Ja em diràs per on pares, els companys nous agrairàn el canvi, els que deixes et trobaràn a faltar , les madalenes en totes les variants que fas cada vegada són més maques i segur que mes bones.
  una abraçada

  ResponElimina
 5. Marta; Tant els vells companys com els nous, et trobaràn a faltar... els primers per que no tindràn aquestes exquisideses... i els segons per que un cop acabades en voldràn més...
  Que vagi de gust Marta¡¡ :-D

  ResponElimina
 6. Alguna cosa vaig sospitar l'altra dia! SOOOOORT!!! i endavant!

  PTNTS
  Dolça

  ResponElimina
 7. Marta,
  Que tinguis molta sort en la nova oficina. Els nous companys hi sortiran guanyant, amb la teva presència... i per descomptat amb les teves meravelloses magdalenes.
  Una abraçada

  ResponElimina
 8. Que vagi tot molt bé, i les madalenes ben originals!

  ResponElimina
 9. Doncs apa, nous reptes a la vida, i aixó ens dona alegria i motius per afrontar coses noves constantment i m'encanta!
  Et felicito pel canvi i segur, segur que aniràs molt bé!
  Les magdalenes perfectes, segur que els antics companys et trobaran molt a faltar, però que es preparin els nous!
  Petonets

  ResponElimina
 10. He estat uns mesos apartada del món blocaire per temes personals, però veig que els muffins i les magdalenes no han desaparegut dels receptaris. Aquestes de coco tenen molt bona pinta i no les he provat mai. M'apunto la recepta!
  Fins aviat!

  ResponElimina
 11. Què bones, les magdalenes!!! Així, amb el saboret del coco segur que vas triomfar. Salutacions

  ResponElimina