Xocolata...petits pastissets!!!

Quina millor manera d'arrodonir un dia...el primer de juny...vaig fer aquests petits pastissos per portar a la feina...en van sortir 18...i no en va quedar cap!!!

Són tan sencills de fer...a casa el coneixem com el "Pastís de l'Eloi"...i com sempre, versionat, aquest cop només fet en dosis individuals...

100gr de xocolata (jo vaig fer servir la Lindt 52%)
100gr farina d'atmetlla
100gr sucre
100gr de mantequilla
4 ous
2 cc de llevat en pols

Per la cobertura:
150 ml de nata líquida
75 gr de mantequilla
150 gr de xocolata (Lindt 70%)

I per decorar uns kumquats en almíbar!!


Pre-calentar el forn a 180º

En un cassó al foc desfarem la mantequilla i la xocolata, mentre es desfà, en un bol i amb les baretes elèctriques batrem els rovells i el sucre fins que quedi blanquinós, per altre banda en un altre bol batrem les clares a punt de neu i reservem. Mentre la xocolata i la mantequilla ja estaran desfets per poder-ho afegir als rovells i al sucre...tot remenant. Després la farina d'atmetlla i el llevat. Per acabar inclourem les clares muntades a punt de neu molt lentament i seguint sempre la mateixa direcció. Posem en motllos i al forn, de 20 a 25 minuts. N'han sortit 18.

Per la cobertura: en un cassó desfer la matequilla i la xocolata, i al darrer moment afegir la nata líquida i remenar.

Desmotllem els pastissets, els cobrim de xocolata decorem, fem la foto i a menjar!!!...sense paraules...un dia és un dia!!!
Publica un comentari a l'entrada