Tatin de préssec

Darrerament me'n adono que les mares es preocupen pels fills, per a qualsevol cosa...i la meva especialment es preocupa pels seus fills, en dono fe! (...el pare també més a la seva manera, je je je) i qui cuida a la marona????
Em va portar un préssec dels que a mi m'agraden...
Doncs bé, vaig comprar pasta de full...per a fer-lo en tatin...
La tarta tatin, originalment feta de poma, és la meva perdició....però mai he gosat abusar-ne...
Vaig rentar i pelar el préssec, i el vaig tallar a trossos...en una paella calenta el posem amb mantega i sucre...aquí si sou molt dolços hi poseu més sucre, o sucre moreno, o de canya, o "aspartamo" si el voleu fer una mica light...i mantequilla si el tros és una mica generòs millor... i a foc lent i anem remenant. Afegim una culleradeta d'esència de vainilla líquida (o en pols..).
Mentre prepararem la pasta de full, jo la vaig tallar i posar en motlles individuals...esperar que el forn estigui calent a 180º, i 10 o 15 minuts de forn...algun dia hauré de fer la pasta de full...
El présssec ja estarà en el seu punt, omplir els motlles i posar cinc minuts més al forn...:

A l'hora de menjar si tens una cullerada de gelat....millor...si no sense!

Boníssim!

Publica un comentari a l'entrada