FideuàI diumenge.....fideuà!!!

Dissabte al mateix temps que preparavem la sarsuela, un bon caldo de peix s'anava fent!!!
A Cambrils varem comprar mig Kg de pelut!!!Vaig posar una cassola gran amb aigua, el pelut, els caps d'unes gambes, una ceba, una pastanaga i un tomàquet...quan va arrencar el bull, li vaig afegir un sofregit, deu minuts més i llestos...allà es va quedar tota la nit, i dimenge al matí ho vaig colar (amb l'ajuda d'un colador i de la Termomix), ara en tinc al congelador...i al migdia varem fer fideuà: passar els fideus amb oli calent i alls, quan són rossos, afegir el caldo de peix...
I a punt per menjar! El Joan es va atrevir a fer un all-i-oli que li va quedar perfecte( ho podeu veure a la foto), i amb el caldo de peix que va sobrar ens varem pendre un consomé de caldo de peix...
Dilluns a règim!

1 comentari

  1. ostres....estic flipant.....cada dia menjar de luxe!!!!!!! a veure si és veritat que dilluns menjareu de règim.....em feu molta enveja......

    ResponElimina