Pop amb favetes

De bon gust em van regalar un pop, que ja estava net i congelat...per tant només va caler que es descongelés i pensar com el cuinava ( i la responsabilitat de cuinar-lo!) bé, sort dels meus estimats llibres de cuina: "Rick Stein's Seafood" dels que van venir de Londres i que per cert recomano.
Es recomana que el pop hagi estat congelat (ja net!) dues setmanes, un cop descongelat posar en una cassola i que pugui anar al forn junt amb un raig d'oli (uns 85ml), posar la cassola tapada al forn a 150º durant 2 hores, fins que el pop està molt tendre.
Al cap de les dues hores quedarà així:
Mentre en una cassola escalfar l'oli, posar els alls i la ceba fins que hagin agafat color, llavors posarem els tomàquets tallats per la meitat, un pols de sucre i un bon got de vi negre, deixar que es redueixi el vi a foc lent.
Al mateix temps, farem arrencar un bull a les faves en una cassola amb aigua i reservarem.
Treure el pop de la cassola on s'ha cuit, i tallar en petits trossos, que afegirem a la cassola amb la ceba i el vi reduit, també i posarem el suc que ha quedat de coure's al forn, si veiem que es poc afegim una mica més d'aigua (però en principi no cal), coure uns 15 minuts més i passat aquest temps, afegir les faves i deixar cinc minuts més. Salpebrar al gust i servir.

El pop va quedar molt tendre i amb un gust...boníssim!




5 comentaris

  1. Noia, quin plat més curiós, mai l'havia vist.. De bona pinta, la te.. Petons

    ResponElimina
  2. Jo tampoc lhavia vist mai aquest plat però de ben segur que està molt bo!
    Una Abraçada!

    ResponElimina
  3. Quin xup xup més original i segur que et va quedar de primera!.

    Fins aviat

    ResponElimina
  4. Marta, quina combinació més original!! :) T'ha quedat un plat amb una pinta deliciosa!! I tots els ingredients m'agraden, així que de ben segur que m'agradaria!! :)
    Petons!

    ResponElimina
  5. M'encanta el teu xup-xup, i quina combinació més bona i agradable a la boca. Nyam!

    ResponElimina