Taller de piruletes

El passat dissabte vaig tenir la sort d'assistir al Museu de Xocolata al Taller de Piruletes...i com sempre...vem riure molt...i apendre una miqueta!
...I dir que jo només vaig fer 8 piruletes per que vaig pensar no arrivaran a Cambrils...però si van arrivar!(la de plàtan una miqueta moixa...però menjívola!)...però fotos en vaig fer unes quantes aquí una mostra!

7 comentaris

Gemma ha dit...

Ei, quin colage de fotos més xules!!
Ens ho vam passar bé, eh? Precisament jo acabo de penjar la crònica avui mateix, ens hem posat d'acord ;)

Glòria ha dit...

Marta,

Realment vam fer moooooooltes fotos, eh?. Que quedi constància de la feina que vam fer i de com ens ho vam passar de bé. Aquest collage t'ha quedat molt maco. I les piruletes, tot i fer kilòmetres, eren ben bones, oi?.

Fins aviat

Sara Maria ha dit...

Molt maques les fotos, i surto jo... No surto mai jo!!!

Mercè ha dit...

Marta, quina enveja que m'esteu fent venir tots plegats! ;)
Fins i tot, no m'he resistit i ja n'he fet!! ;)
Petons!

Sara Maria ha dit...

Doncs si, m'agradarà tenir-ne una meva en plena creació. Gràcies!

Maria ha dit...

T'ha quedat un quadre molt xulo amb les fotos del dia... que bones les piruletes, oi?

La cuina vermella ha dit...

Quina crònica més xula resumida en aquest collage espectacular. Molts petons.