Orange Muffins!!!

Madalenes de taronja. No és època de taronges...però em venia de gust provar aquesta recepta, i com no, l'he versionat!! Resultat: unes madalenes amb el gust de madalenes de sempre...i al final un lleuger toc de taronja.

La recepta l'he tret d'un dels llibres de cuina que van venir de Londres: Nigella Bites de la Nigella Lawson...uns muffins ideals per l'esmorzar!, aquests anglesos tenen coses a la cuina que realment és poden aprofitar.

Us poso la recepta versionada:

75 ml de nata líquida
250gr de farina
25 gr d'atmetlla torrada en pols
1/2 cullaradeta de bicarbonat de soda
1 cullaradeta de llevat Royal
75 gr de sucre
100ml de llet
3 cullerades de mermelada de taronja
1 ou

Pre-escalfar el forn a 200º
Barrejar en un bol tots els ingredients líquids, la llet, la nata líquida, l'ou i la mermelada...després afegir l'atmetlla, el sucre, el llevat i el bicarbonat, i per últim la farina.
Omplir els motllos de madalenes i en surten unes dotze. Posar-les al forn uns 20 minuts (punxar un escuradents i veure que surt net, sino deixar-les uns minuts més)

I objectiu complert...madalenes!!!

La recepta sense versionar és en lloc de la nata posar 75 gr de mantequilla, les atmetlles no són torrades i en lloc de la mermelada de taronja posar 100ml del suc d'una taronja i la seva ratlladura (amb la mermelada...trobem els trossets de pell de la taronja!)



5 comentaris

  1. Marta, aquestes muffins/madalenes amb el toc de taronja han de ser un vici!!
    Petons!

    ResponElimina
  2. Ei, doncs a mi m'han portat unes taronges de la Safor acabades de collir que estaven boníssimes! Encara queden les últimes taronges tardanes de la temporada, de manera que s'ha d'aprofitar amb receptes com aquesta. Boníssimes!

    ResponElimina
  3. Estupendas muffins, que además con las naranjas siempre quedan exquisitas.

    Besotes

    Ana y Víctor

    ResponElimina
  4. no hi entenc....però amb la thermomix hi ha el típic pa de pessic de iogurt que porta una taronja sencera triturada.....també es podria fer aquí??? li dóna un gustet molt bo....

    petonets i fins aviat!

    ResponElimina
  5. ...a l'Aleixar, amb una mica de sort el proper octubre o novembre en tornarem a tenir! Però al mercat de taronges ni han!!!

    I a la thermomix??? suposo!!! tot és provar-ho!! I si no, li pots deixar al bernat que remeni (je je je)

    Ptns
    (i han esta boníssimes!)

    ResponElimina