Aperitiu d'albergína

hemc 32 - hojaldre



Primer cop que participo en Hemc 32 però no pas el primer cop que faig servir la pasta de full, he estat apunt de penjar les palmeres...però no...darrerament faig proves i em feia gràcia de participar amb la pasta de full (vaig intentar un postre...però la foto...no va sortir bé...)per tant una pasta de full salada:
1 rotlle de pasta de full (comprada!!!)
1 albergínia gran (o dues de petites)
1 ou
1 iogurt
Vinagre de Mòdena
Oli, sal i julivert

Escalivar l'albergínia. Jo ho he fet al forn, primer posar oli per tota l'albergínia, posar-la dins al forn a 180º i cada deu minuts anar girant-la fins que estigui feta, deixar refredar i treure-li la pell, posar un raig d'oli d'oliva i reservar.
Els rotlles de la pasta de full són rodons, per fer aquests rectàngles tallar les parts rodones i ens serviran per fer l'alçada dels rectàngles. Un cop muntats els rectàngles, batrem l'ou, i pintarem les vores dels rectàngles i punxarem la base. Tindrem el forn pre-escalfat a 180º, i els posarem uns 10 minuts al forn. Passat els deu minuts, els treiem i els omplim amb l'albergínia. I els posem 15 minuts més
Mentres barrejarem el iogurt amb vinagre de Mòdena i sal (al gust) i al final posarem una cullerada d'aquesta barreja, i una mica de julivert, pel damunt de l'albergínia.
Es pot menjar fred o calent.

Bon profit!

9 comentaris

  1. Bona idea, a més, amb l'albergínia,t'ha quedat una recepta molt mediterrània.

    Fins aviat

    ResponElimina
  2. Ei, genial, m'encanta la teva aportació al HEMC! Sóc fan de l'albergínia escalivada i de la pasta de full, de manera que aquest aperitiu és molt del meu gust.
    Com diu la Glòria, entre el iogurt, el vinagre de mòdena i l'albergínia, t'ha quedat una recepta molt mediterrània :)

    ResponElimina
  3. Marta, aquest aperitiu ha de ser una delícia!! I la combinació amb el iogurt... sublim!!
    Petons!

    ResponElimina
  4. M'encanta aquest entrant tan i tan bo!! a més, fet de manera individual, és com una capsa preciosa plena de gustos mediterranis. Muac.

    ResponElimina
  5. La combinació que ens presentes és ben curiosa però se li nota un gust molt bo!
    SAlut!

    ResponElimina
  6. Muy buena receta, y nos has aportado ideas para adaptarla a nuestro mundo sin gluten.

    Saludos,

    Ana y Víctor

    ResponElimina
  7. Doncs la prova t'ha quedat molt be i amb molt bona presència..I encara estic sense sopar !!!

    ResponElimina
  8. Fantastica Idea!Me he tomado la libertad de hacerle una modificacion a tu receta ,que por cierto es muy buena,y lo he hecho con hojaldre dulce al 10% en azucar y con hojaldre invertido,salieron de maravilla.Moltes Gracies.

    ResponElimina