Experiment de truita de patates!


Us recomano el llibre de RECETAS de l'Arzak...és un regal de Nadal que he de fer i encara no l'he donat!!!
Ahir com que sabia que avui tindria Internet (connectada a la Biblioteca!) vaig fer un experiment amb la truita de patates... a raó d'una recepta que hi ha al lllibre i que jo deia que no hi eren tots els passos! Ara bé, no tenia massa ganes de cuinar i vaig estar fent varies coses a l'hora...total que vaig acabar inventant-me la recepta. Era truita de patates i una opció pèr quan venen convidats...la propera vegada la faré tal qual diu el llibre:

Els ingredients tots aquells que fas servir per a una truita de patates... La recepta la vaig fer per a mi sola...us explicaré com fer una truita de patates amb 1 patata, un quart de ceba, 2 ous i un pols de sal.
Netejar la patata i pelar-la...jo la vaig tallar a llesques finetes com que després en necessitaria per posar la truita al damunt...així ja les tenia fregides! Vaig passar també la ceba per a una paella. QUan va estar tot ben rosset, vaig separar unes patates de la part del mig.
En un plat vaig batre un ou i un rovell, un pols de sal, la patata i ceba i a fer la truita normal i corrent. Un cop feta (que estigués una mica crueta). La vaig posar dins del pot del pimer i ben trituradeta. Mentre la clara de l'ou sobrant muntada a pun de neu, i afagir-la al turmix, passar un cop de turmix per barrejar-ho bé i amb una cullera anar posant "boles de truita" sobre una paella de les que no s'enganxen...El resultat...una mena de croqueta de truita de patata...presentada amb sal Maldon pel damunt (el Sr.Arzak hi va posar sal d'api...jo no en tenia)
A part dels trastos que vaig embrutar...el resultat molt bo!

1 comentari

  1. mmmmmmmmmmmmm

    Té bona pinta... jo vaig fer una cosa semblant amb motllo de magdalena ;)

    ResponElimina