MAGDALENES AMB OLI D'OLIVA VERGE EXTRA

 Finals de gener, principis de febrer, acabo fent magdalenes! I vet aquí que el petit de casa sempre em vol ajudar.

És ideal, li encanta pesar els ingredients, és responsable de saber a on van i què necessitem (si un vol o un got mesurador) i ho fa ell. Prepara tots els ingredients (suposo que fa el què veu a casa). 

magdalenes d'OOVE
Magdalenes d'OOVE

                                              

M'assento, llegeixo la recepta, miro si tinc tots els ingredients, els trec i els peso. A més en el meu cas, fotos, ara faig algun vídeo, vaja que m'hi passo estona.

Quan vaig veure aquesta recepta el primer que vaig pensar és en una altra ( i ho deixo aquí per si la faig), em sorprèn a on em porta el meu cap! És del llibre "PASTELERIA MÁS SALUDABLE, LIGERA Y SABROSA" JORDI BORDAS (editat per ells!) i tot el món del B-CONCEPT que és a la meva llista de pendents. 

Quan em va arribar el llibre vaig fer una lectura en diagonal ,amb paper i full al costat, vaig apuntar tots els ingredients que necessitaria, per a fer totes les receptes. En vaig seleccionar 3 i em vaig fixar amb els ingredients que necessitava, i en les que podia substituir. He anat fent coses amb el producte, i fins i tot n'he reposat!! 

Al final en surt una del llibre, senzilla i he tingut ajudant de luxe!

Necessitrem:

88 g d'ou

60 g de sucre de coco

45 g d'eritritol

65 g d'oli Oliva VE

65 g 'oli de gira-sol

94 g d'aigua

2 g de ratlladura de llima

0,5 g de sal

160 g de farina integral d'arròs 

7 g d'impulsor

Necessitem un got de túrmix, posem els ous i el sucre i trirturem durant 1 minut (sucre de coco i eritritol, la quantitat de la recepta és de 105 g de sucre de coco, però jo l'he barrejat, després ho he tingut en compte amb el temps de forn) 

Afegim els olis, l'aigua, la ratlladura, la sal i ho passem pel túrmix durant 2 minuts.

Tamisem la farina integral d'arròs amb l'impulsor, ho afegim al túrmix i acabem de barrejar bé.

Posem la massa sobre les càpsules de mini-magdalenes, i deixem reposar a la nevera, el llibre diu millor d'un dia per l'altre. Jo l'he deixat unes 3 hores.

Pre-escalfem el forn a 220 graus amb ventilador, i en el moment de posar les magdalenes , traiem l'aire i el baixem a 200 graus. Les he tingut 11 minuts.

Deixem refredar i ja tenim un aperitiu per acompanyar el cafè!
magdalenes d'OOVE M'encanta descobrir l'efecte dels sucres i les farines en el resultat final. Magdalenes amb gust de magdalenes però no amb la dolçor habitual. Amb la mateixa textura! Ideals, vaja!

Us deixo per aquí la recepta del CAKE D'OLI  serà un dels propers pastissos que versioni! 

3 comentaris

 1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 2. Jo no sé provar amb edulcorants i sucres diferents… no trobo el punt.

  Ptnts
  Glòria

  ResponElimina
  Respostes
  1. Doncs fes aquesta i tindràs el punt en forma magdalena! Muaks

   Elimina