Nevaditos de l'Olga@cuinema6mans

Ens vam proposar fer un darrer @cuinema6mans abans que acabés l'any, però com sempre, aquests darrers mesos les 3 hem anat liades, va quedar per l'any vinent! Però com sempre passen coses, avui la Glòria i jo li fem a l'Olga el @cuinema6mans.

La recepta és del seu bloc, els "NEVADITOS" un plat que no falta mai en els seus àpats de Nadal! Poc s'ho espera que li farem aquest post! I de vegades cal recordar les persones que hi ha darrera els blocs. Deu fer uns cinc anys que ens coneixem amb l'Olga, ho recordo, doncs la Glòria va convocar a una colla de blocaires del sud en un sopar! Va ser l'inici d'una amistat, poc ho sabíem llavors, però el temps ens ho ha demostrat! Una de les moltes coses que l'Olga té és l'esperit nadalenc, i l'encomana moltíssim, crec que és de les primeres en mostrar els previs al Nadal, preparatius, plats, taules decorades, i postres... un d'ells aquest Nevaditos!!!

Aquí tens un #commagradaembolicarme i un #veurasquanarribilafacturadelallum, però el # que més m'agrada el de #feliçcomunanis!!! Va per tu Olga!

Olga, vaig tenir un ajudant que venia amb mi el dia del sopar!!!

Necessitem 

200 gr de llard
500 gr de farina
125 ml de moscatell
50 gr de sucre
Un pols de sal

Sucre glaç per posar per sobre

Forn a 200º, després el baixarem a 180º

Jo avui, l'he fet sense TH, estic de vacances i el Pol em volia ajudar! Per tant davantals posats i armar-se de paciència, en un bol gran hem posat el llard, que ahir ja el vaig deixar fora de la nevera, junt amb la sucre i ho hem barrejat tot bé, hem anat posant de mica en mica tots els ingredients per que no ens costés de barrejar. L'hem liat una mica amb la farina, doncs el Pol s'ha emocionat!! Quan ha quedat ben lligat, l'he deixat reposar 20 minuts a la nevera.
Preparem el corró a 1 cm (el meu es pot anivellar!)i allisem la massa sobre el marbre de la cuina. Fem servir els talladors que desitgem, avui li ha tocat a les estrelles, els flocs de neus, cors, arbres de Nadal i el Rúdolf.

Enfornem a 180º uns 30 minuts

Deixem refredar i posem el sucre glaç per sobre!


Si voleu veure els "nevaditos" que ha fet la Glòria, podeu clicar aquí!!!

Moltes gràcies Olga per ser com ets i per deixar-me compartir una mica del teu dia a dia!

Aprofito a tots per desitjar-vos Bon Nadal! A veure si faig un post abans que acabi l'any!!!






Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada