Lioneses de foie...@cuinema6mans

Del darrer @cuinema6mans ja ha passat un estiu! Tornem amb ganes de més i com sempre la Glòria i l'Olga són les meves companyes del repte!

Aquesta és una recepta que fan al restaurant Color d'olor de poma i l'Àngels ens l'ha explicat! Avui ens toca parlar d'ells un restaurant decorat amb un gust exquisit,  amb servei de restaurant i també de cafeteria, jo hi he anat dues vegades a menjar i dues a fer un te a mitja tarda, la veritat n'he quedat encantada, potser per la tria del menú, però és molt recomanable. Passegeu-vos per la seva web i us entraran ganes d'anar-hi!

Us fem lioneses de foie, a vegades aquelles receptes que et fan més respecte acaben sent una petició demanada a cada àpat... i quan en tornaràs a fer?

Com sempre he adaptat la recepta:

Per fer les lioneses, he fet servir la recepta dels eclairs, canviant la forma dels eclairs per el de lioneses, com que volia que fossin per menjar-te-les d'una queixalada, les vaig fer d'una mida petita. L'avantatge és que ara tinc lioneses a punt de farcir al congelador. Qualsevol dia tornaran a sortir!!

I per a fer el mousse de foie, necessitem:

200 gr de foie (amb un bon foie tenim l'èxit assegurat!)
75 gr de formatge fresc (per untar)
1 rajolí de vi d'Oporto
Pebre mòlt

Jo la vaig adaptar, doncs el formatge fresc (tipus Philadelphia) no ens acaba d'agradar, i només en vaig posar 25 gr i els altres 50 gr vaig fer servir Crème Fraîche
El rajolí de vi d'Oporto, també el vaig substituir per Xerès NECTAR de Pedro Ximenez

Ho barregem tot dins d'un bol, amb una forquilla. Quan està tot ben barrejat, ho posem dins una mànega pastissera i omplim les lioneses.

Un aperitiu que et deixarà sense paraules!






Bon profit!
Maquinant el proper repte... us deixem i fins a la propera, a veure sinó triguem tant!









Cap comentari

Publica un comentari a l'entrada